Închide meniul

Cristiano Ronaldo a sunat un fost coechipier și l-a chemat la Al-Nassr! Surpriza pregătită de portughez

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 februarie 2023, 18:18

Cristiano Ronaldo a sunat un fost coechipier și l-a chemat la Al-Nassr! Surpriza pregătită de portughez

Cristiano Ronaldo a semnat în iarnă cu Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a semnat în iarnă cu Al-Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo a sunat un fost coechipier și l-a chemat la Al-Nassr. Este vorba despre Carlo Pinsoglio, al treilea portar al lui Juventus, în vârstă de 32 de ani. Cei doi au jucat împreună pentru „Bătrâna Doamnă” în perioada 2018-2021 și au rămas în relații foarte bune. Atât de bune încât CR7 l-a propus pe italian oficialilor lui Al-Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo se simte excelent după transferul în Arabia Saudită. Starul portughez, ajuns la 38 de ani, a marcat un hat-trick superb în ultimul meci disputat de Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo a sunat un fost coechipier și l-a chemat la Al-Nassr! Surpriza pregătită de portughez

Ronaldo nu are o influență uriașă doar pe teren, ci și în afara lui. Potrivit Gazzetta dello Sport, atacantul intermediază un transfer surprinzător pentru perioada de mercato din vară.

Cristiano Ronaldo l-a contactat personal pe Carlo Pinsoglio, al treilea portar de la Juventus. Italianul se află din 2017 la clubul din Torino, dar în această perioadă a bifat numai 5 meciuri. El și-a asumat de la bun început statutul de rezervă.

Lucrurile se vor schimba însă la vară, când îi va expira contractul cu „Bătrâna Doamnă”. Jurnaliștii italieni anunță că Ronaldo l-a invitat pe Pinsoglio să vină la Al-Nassr, la finalul sezonului.

Reclamă

Starul lusitan i-a dat două argumente supreme fostului coleg de la Juve, pentru a semna cu formația arabă. La Al-Nassr, Carlo Pinsoglio ar avea șanse mult mai mari să fie titular, decât în Serie A. Și pe lângă asta, se va putea bucura de o viață ca în filme la Riad.

Cristiano Ronaldo intermediază transferul lui Carlo Pinsoglio la Al-Nassr

Decizia lui Ronaldo i-a luat prin surprindere pe jurnaliștii italieni, ținând cont de situația actuală a lui Pinsoglio. Portarul de 32 de ani n-a jucat în niciun meci în actualul sezon și ar putea avea dificultăți la echipa din Arabia Saudită.

În același timp, nu mai reprezintă un mister că oficialii lui Al-Nassr își doresc să aducă la club cât mai multe staruri, după lovitura de imagine dată cu Cristiano Ronaldo. Iar Carlo Pinsoglio nu se încadrează în categoria respectivă de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Cristiano Ronaldo în super-formă, Al-Nassr are 3 victorii consecutive și se află pe primul loc în Arabia Saudită, la două puncte față de locul secund.

Mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, după ce a marcat un hattrick de vis pentru Al-Nassr

Mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, după ce a reuşit un hattrick de senzaţie pentru Al-Nassr. Starul portughez a marcat toate cele 3 goluri pentru echipa sa, în victoria de la Damac.

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj în care a scos în evidenţă munca de echipă. Starul portughez şi-a felicitat colegii pentru munca depusă, chiar dacă el a marcat de 3 ori.

„O seară specială! Bine lucrat, băieți!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

Cristiano Ronaldo a primit o notă uriaşă după ce a marcat de 3 ori. Ronaldo a înscris cele 3 goluri în prima repriză a partidei din deplasarea de la Damac.

Cei de la Sofascore i-au acordat starului portughez nota 9 pentru prestaţia de gală avută. Aceasta a fost, aşa cum era de aşteptat, cea mai mare notă primită de un jucător.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și