Închide meniul
UPDATE

Cristiano Ronaldo, „hattrick” de senzaţie pentru Al-Nassr, în doar o repriză. Starul portughez s-a dezlănţuit la arabi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2023, 19:10

Cristiano Ronaldo, „hattrick de senzaţie pentru Al-Nassr, în doar o repriză. Starul portughez s-a dezlănţuit la arabi

Cristiano Rornaldo s-a dezlănţuit la arabi

Cristiano Ronaldo, într-un meci pentru Al-Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo a reuşit un „hattrick” de senzaţie pentru Al-Nassr, în deplasarea cu cei de la Damac. Starul portughez a marcat în minutele 18, 23 şi 44.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a dezlănţuit la arabi. A ajuns la 8 goluri marcate pentru Al-Nassr în campionatul din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo, „hattrick” de senzaţie pentru Al-Nassr

Update: Cristiano Ronaldo a mai marcat o dată până la pauză. Starul portughez a marcat din numai câştiva metri, în minutul 44 al primei reprize. (Video AICI)

În partida cu Damac, Ronaldo a deschis scorul din penalty. (Video AICI) Peste numai 5 minute, Cristiano Ronaldo avea să marcheze din nou cu o execuţie de mare clasă. Ronaldo a marcat cu un şut cu piciorul stâng, de la marginea careului. (Video AICI)

Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi s-a mutat definitiv

Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi s-a mutat definitiv din cele 17 apartamente pe care le închiriase în zgârie-norul Four Seasons. Atacantul de 38 de ani al lui Al-Nassr a renunţat la a mai locui în clădirea emblematică din Riad.

Reclamă

Potrivit jurnaliştilor de la mirror.co.uk, deţinătorul a cinci Baloane de Aur a decis să stea, alături de iubita Georgina Rodriguez şi de copiii săi, în prima „locuinţă de familie” din Arabia Saudită.

Sursele jurnaliştilor britanici anunţă că Ronaldo a părăsit hotelul în care era cazat şi s-a mutat „definitiv”. Şi mama lui Cristiano a confirmat informaţiile în momentul în care a ajuns la Riad. A postat un selfie cu fiul cel mare al CR7 din noua casă.

Hotelul în care a locuit Cristiano după transferul la Al-Nassr este situat în Kingdom Center, într-un zgârie-nor de 267 de metri înălţime. Ronaldo achita, lunar, o sumă uriaşă pentru cele 17 apartamente închiriate: 285.000 de euro! Al-Nassr îi plăteşte această sumă în numai 12 ore de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo câştigă la Al-Nassr mai mult decât Messi și Neymar la un loc

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și va câștiga mai mult decât Lionel Messi și Neymar la un loc. Oferta primită de la arabi de starul în vârstă de 37 de ani era una de nerefuzat!

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

În condițiile date, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare oră va încasa 22.600 de euro, iar în fiecare secundă 6.2 euro.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a reuşit o „dublă” de senzaţie pentru Al-Nassr, în deplasarea cu cei de la Dhamk
  • Ronaldo, dublă în doar 5 minute

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și