Închide meniul

Cristiano Ronaldo a vorbit despre retragere după „dubla” marcată pentru Al Nassr. Când are de gând să își încheie cariera

Alex Ioniță Publicat: 23 septembrie 2023, 12:42

Reclamă
Cristiano Ronaldo a vorbit despre retragere după dubla” marcată pentru Al Nassr. Când are de gând să își încheie cariera

Cristiano Ronaldo a vorbit despre retragere după „dubla” marcată pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al-Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo a vorbit despre retragere după „dubla” marcată pentru Al Nassr. Starul formației din Arabia Saudită a abordat un subiect sensibil, după partida cu Al Ahli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul lusitan a marcat o „dublă” de senzație în Al Nassr – Al Ahli. Primul gol a fost de-a dreptul surprinzător, deoarece Ronaldo a înscris chiar dacă vizibilitatea din careul advers era aproape zero.

Cristiano Ronaldo a vorbit despre retragere după „dubla” marcată pentru Al Nassr. Starul încă iubește fotbalul

„CR7” a dezvăluit, după meciul cu Al Ahli, că încă nu se gândește la retragere și că iubește în continuare să joace fotbal. Cristiano Ronaldo a menționat, după meci și care este momentul în care se va retrage din cariera sa de jucător.

„Încă iubesc fotbalul. Chiar și la vârsta mea, iubesc să joc, să marchez și să câștig meciuri. O să mai joc până când picioarele îmi vor spune: Cristiano, e gata. Până atunci o să continui să îmi ajut echipa!”, a spus Cristiano Ronaldo, citat de marca.com.

De asemenea, lusitanul a ținut să laude din nou campionatul saudit. Totodată, a vorbit și despre duelul cu Al Ahli, câștigat de către echipa lui Ronaldo cu scorul de 4-3.

Reclamă

„Avem niște jucători excepționali. Liga devine din ce în ce mai bună! Am jucat foarte bine împotriva unui adversar foarte bun. Am început bine, am marcat două goluri. Meciul a fost senzațional, am făcut spectacol pentru fani”, a mai spus Ronaldo.

După ultima partidă din campionatul intern, Cristiano Ronaldo a ajuns la 8 reușite în cele 6 partide jucate până acum în noul sezon al campionatului din Arabia Saudită.

Pentru Al-Nassr-ul lui Cristiano Ronaldo, următorul duel este împotriva celor de la Ohod. Partida va avea loc în deplasare, pe data de 25 septembrie și va începe de la ora 21:00, ora României.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a reacţionat Cristiano Ronaldo după ce a reuşit o „dublă” pentru Al Nassr

Primul gol marcat de Cristiano Ronaldo a fost unul de-a dreptul impresionant. Starul lui Al-Nassr a deschis scorul în partida cu Al-Ahli din interiorul careului. Totuși, vizibilitatea spre poarta apărată de Mendy era aproape zero, având în vedere faptul că deasupra terenului era un fum dens, cauzat de fumigenele fanilor din tribune. Totuși, Ronaldo a transformat chiar dacă nu vedea poarta.

După „dubla” din partida cu Al-Ahli, câștigătorul a 5 Baloane de Aur a ajuns la 852 de goluri în carieră.

La finalul partidei, Cristiano Ronaldo a oferit o reacție după cele două goluri marcate, prin intermediul rețelelor de socializare:

„Sunt foarte fericit pentru că am marcat 2 goluri și pentru că mi-am ajutat echipa să obțină această victorie importantă. Fanii au fost incredibili „acasă”, ne-au susținut într-un mod fantastic!”, a publicat Cristiano Ronaldo, pe contul personal de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și