Închide meniul

Cum a reacţionat Cristiano Ronaldo după ce a reuşit o „dublă” pentru Al Nassr. Portughezul a marcat un „gol fantomă”

Alex Ioniță Publicat: 23 septembrie 2023, 10:31

Reclamă
Cum a reacţionat Cristiano Ronaldo după ce a reuşit o „dublă pentru Al Nassr. Portughezul a marcat un „gol fantomă

Cum a reacţionat Cristiano Ronaldo după ce a reuşit o "dublă" pentru Al Nassr

„Golul fantomă” marcat de Cristiano Ronaldo / FOTO: Twitter

Cum a reacţionat Cristiano Ronaldo după ce a reuşit o „dublă” pentru Al Nassr. Starul lusitan este de neoprit în campionatul din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a marcat două goluri pentru echipa sa în partida cu Al-Ahli. Duelul a fost unul incendiar și s-a încheiat cu scorul de 4-3. Pentru Al-Nassr au marcat Cristiano Ronaldo și Anderson Talisca, cel din urmă reușind și el o „dublă”.

Cum a reacţionat Cristiano Ronaldo după ce a reuşit o „dublă” pentru Al Nassr. Starul lusitan are Arabia Saudită la picioare

Primul gol marcat de Cristiano Ronaldo a fost unul de-a dreptul impresionant. Starul lui Al-Nassr a deschis scorul în partida cu Al-Ahli din interiorul careului. Totuși, vizibilitatea spre poarta apărată de Mendy era aproape zero, având în vedere faptul că deasupra terenului era un fum dens, cauzat de fumigenele fanilor din tribune. Totuși, Ronaldo a transformat chiar dacă nu vedea poarta.

După „dubla” din partida cu Al-Ahli, câștigătorul a 5 Baloane de Aur a ajuns la 8 goluri în cele 6 meciuri jucate în campionatul intern, în acest sezon. De asemenea, a marcat golul cu numărul 852 în carieră.

La finalul partidei, Cristiano Ronaldo a oferit o reacție după cele două goluri marcate, prin intermediul rețelelor de socializare:

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt foarte fericit pentru că am marcat 2 goluri și pentru că mi-am ajutat echipa să obțină această victorie importantă. Fanii au fost incredibili „acasă”, ne-au susținut într-un mod fantastic!”, a publicat Cristiano Ronaldo, pe contul personal de Twitter.

 

Reclamă

De asemenea, după meciul cu Al-Ahli, Cristiano Ronaldo a ajuns din nou în lumina reflectoarelor. Acesta a ajuns la golul cu numărul 34 în anul 2023, și se bate de la egal la egal cu tinerele staruri din campionatele europene. L-a întrecut astfel pe Mbappe, care a marcat 33 de goluri, și este la 2 reușite distanță de Erling Haaland, care a înscris de 36 de ori de la startul anului calendaristic.

Cristiano Ronaldo, război total cu Juventus. Starul portughez cere restanţe salariale de aproape 20 de milioane de euro

Cristiano Ronaldo (38 de ani) doreşte să recupereze remuneraţii, a căror valoare se ridică la 19,9 milioane de euro, care au rămas restante în timpul pandemiei de Covid-19. Aceasta este suma pe care atacantul portughez acceptase să o amâne pentru a nu pune în dificultate clubul piemontez.

În perioada 9 martie – 22 iunie 2020, din cauza impunerii regulilor de izolare şi carantină, lumea fotbalului a intrat într-un impas care a făcut ca multe cluburi să solicite amânarea plăţii unor drepturi salariale pentru a putea rămâne pe linia de plutire, notează news.ro.

Potrivit Gazzettei dello Sport, Juventus a cerut de două ori jucătorilor să accepte îngheţări salariale. Mai întâi în anul 2020, apoi în 2021. La doi ani de la plecarea lui de la Juventus, Cristiano Ronaldo nu şi-ar fi recuperat încă această sumă şi ar fi pe punctul de a lua măsuri legale împotriva Bătrânei Doamne.

Argentinianul Paulo Dybala (legitimat la Juventus între 2015 şi 2022), aflat în aceeaşi situaţie, a ajuns la o înţelegere cu clubul italian pentru a recupera restanţe salariale în valoare de aproape trei milioane de euro.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și