Închide meniul

Cristiano Ronaldo, amendat cu o sumă uriaşă de Manchester United, după interviul exploziv cu Piers Morgan

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 noiembrie 2022, 15:16

Cristiano Ronaldo, amendat cu o sumă uriaşă de Manchester United, după interviul exploziv cu Piers Morgan

Cristiano Ronaldo, interviu exploziv

Cristiano Ronaldo, în timpul interviului acordat ui Piers Morgan | Profimedia

Cristiano Ronaldo, amendat cu o sumă uriaşă de Manchester United, după interviul exploziv cu Piers Morgan. Este vorba de o amendă de un milion de lire sterline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a acorda un interviu exploziv în care i-a pus la zid pe antrenorul Erik ten Hag, dar şi pe cei din conducerea clubului. Ronaldo i-a desfiinţat şi a spus că „s-a simţit trădat„.

Cristiano Ronaldo, amendat cu o sumă uriaşă de Manchester United

Manchester United a luat o primă decizie după atacurile în valuri lansate de Ronaldo. Conform celor de la Metro, Ronaldo a fost amendat cu suma de un milion de lire sterline. Interviul exploziv de Cristiano Ronaldo a devenit viral. În primele 8 ore, a strâns numai puţin de 8 milioane de vizualizări.

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit și și-a făcut praf contestatarii

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit într-un interviu oferit în presa din Anglia! Starul portughez nu s-a mai putut abține și a vorbit despre tot ce l-a deranjat în ultima perioadă la Manchester United. CR7 a fost folosit tot mai rar de actualul manager, Erik ten Hag, iar în cele din urmă a răbufnit.

Reclamă

Ronaldo nu s-a aflat în lotul lui Manchester United în ultimele două meciuri, cu Aston Villa și Fulham. Cu o săptămână înaintea Cupei Mondiale din Qatar, atacantul de 37 de ani, cu 5 Baloane de Aur câștigate, a rupt tăcerea.

Ronaldo a aruncat cuvinte extrem de dure la adresa lui Erik ten Hag, Ralf Rangnick, fostul manager al lui Manchester United, și Wayne Rooney, fostul său coleg de pe Old Trafford, care l-a criticat recent.

În interviul acordat jurnalistului britanic Piers Morgan, Cristiano Ronaldo a dezvăluit că s-a simțit trădat de cei de la Manchester United, explicând că l-au forțat să plece și l-au transformat în „oaia neagră”.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo mai are contract cu gruparea de pe Old Trafford până vara viitoare. Publicația engleză The Sun a publicat în această noapte cele mai tari declarații date de Cristiano în interviul respectiv, care aruncă „în aer” Old Trafford.

“Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ‘oaia neagră’. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

(N.r. – Despre Erik ten Hag) Nu am respect față de el pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine.

(N.r. – Despre Wayne Rooney) Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el… ceea ce e adevărat.

(N.r. – Despre lipsa de progres de la Manchester United) Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucuria, nici bucătarii, nici tehnologia”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul acordat lui Piers Morgan, citat de The Sun.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și