Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, OUT din lotul lui Manchester United cu o săptămână înaintea Campionatului Mondial! Reacție virală: „Nu e amuzant, frate!”

Cosmin Cioboată Publicat: 13 noiembrie 2022, 18:31

Reclamă
Cristiano Ronaldo, OUT din lotul lui Manchester United cu o săptămână înaintea Campionatului Mondial! Reacție virală: „Nu e amuzant, frate!

Cristiano Ronaldo, United

Cristiano Ronaldo, într-un meci / Profimedia

Cristiano Ronaldo este OUT din lotul lui Manchester United, cu o săptămână înaintea Campionatului Mondial din Qatar. Starul portughez a fost lăsat în afara lotului de Erik Ten Hag, la meciul cu Fulham din etapa a 16-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea a venit cu numai 7 zile înainte de startul Cupei Mondiale. Turneul din Qatar se dispută în perioada 20 noiembrie – 18 octombrie 2022, iar toate meciurile vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristiano Ronaldo este OUT din lotul lui Manchester United cu o săptămână înaintea Cupei Mondiale din Qatar

CR7 a fost lăsat din nou în afara lotului lui United. Lusitanul n-a prins echipa nici în partida precedentă, cu Aston Villa, din Cupa Ligii Angliei.

Manchester United a anunțat primul „11” pentru duelul cu Fulham, de duminică, iar Cristiano Ronaldo nu se află nici măcar pe bancă.

Cum arată echipa de start a lui Manchester United:

Reclamă

 

Erik ten Hag, managerul „diavolilor” anunțase încă de joi că Ronaldo nu este 100% apt pentru meciul din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

„Ronaldo nu este disponibil. Nu știu când va reveni, dar nu sunt îngrijorat. Nu are nimic de-a face cu asta (n.r. – dacă îl menajează pentru Mondial). Este bolnav, de aceea nu joacă”, a spus Erik ten Hag, joi, la conferința de presă.

Reacție virală după ce Ronaldo a fost lăsat în afara lotului la meciul Fulham – Manchester United

Vestea că Ronaldo nu a prins lotul lui United a picat ca un trăsnet pentru fanii portughezului. Cel mai afectat a fost celebrul vlogger din Statele Unite, IShowSpeed. Acesta a zburat tocmai din America pentru a-l vedea live pe idolul său, însă a avut parte de o dublă dezamăgire.

Vlogger-ul american a mers și la meciul cu Aston Villa, de pe Old Trafford, din urmă cu 3 zile. Dacă nu l-a văzut atunci pe Ronldo, IShowSpeed spera să își îndeplinească visul astăzi, la partida cu Fulham, din deplasare. Din păcate pentru el, lusitanul n-a fost inclus în lot nici în meciul cu londonezii.

Vlogger-ul a avut o reacție savuroasă când a aflat că a venit degeaba din America, iar imaginile au devenit imedit virale.

„Nu joacă! Ronaldo nu joacă! Nu e amuzant, frate!”, a „tunat” vlogger-ul, aflat în studio-ul unui post TV din Anglia.

Cristiano Ronaldo, mesaj răsunător după ce Portugalia a anunţat lotul pentru Cupa Mondială din Qatar

Mesajul impresionant al lui Cristiano Ronaldo, după ce Portugalia a anunţat lotul pentru Cupa Mondială din Qatar. Ronaldo a transmis un mesaj de mobilizare înaintea turneului din Qatar.

Reclamă

Portugalia este considerată una dintre favorite la câştigarea Cupei Mondiale. Cu Ronaldo în echipă, Portugalia a devenit campioană europeană în 2016. Ronaldo ar putea deveni şi campion mondial, singurul trofeu de la naţională care îi lipseşte.

”Din nou, pregătiţi să ridicăm sus de tot numele Portugaliei! Sunt 26 de nume pe lista lui Fernando Santos, dar suntem toți acolo! Forța Portugalia!”, a transmis Cristiano Ronaldo.

Portugalia a anunţat lotul pentru Campionatul Mondial

Portugalia se află în grupa H, alături de Ghana, Uruguay şi Coreea de Sud. La ultima Cupă Mondială, lusitanii au fost eliminaţi în optimi, de către Uruguay.

Selecţionerul Fernando Santos a convocat trei jucători cu vârsta peste 33 de ani: portarul Rui Patricio, fundaşul Pepe şi starul Cristiano Ronaldo, aflat la cel de-al cincilea turneu final mondial, după cele din 2006, 2010, 2014 şi 2018.

Primul meci al Portugaliei la turneul final din Qatar va fi pe 24 noiembrie, cu Ghana.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și