Închide meniul

Cristiano Ronaldo, aproape de un transfer uriaş. Clubul i-a pregătit deja contractul. Ce salariu va avea. „Ore decisive pentru viitorul lui Cristiano”

Antena Sport Publicat: 26 august 2021, 8:50

Reclamă
Cristiano Ronaldo, aproape de un transfer uriaş. Clubul i-a pregătit deja contractul. Ce salariu va avea. „Ore decisive pentru viitorul lui Cristiano

Cristiano Ronaldo, aproape de un transfer uriaş

Manchester City şi PSG sunt singurele soluţii pentru Ronaldo, iar a doua depinde de viitorul lui Kylian Mbappe. „Cetăţenii” nu au înaintat nicio ofertă oficială încă, dorind să îl aducă gratis pe CR7 în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Juventus i-a stabilit preţul lui Cristiano undeva până la 30 de milioane de euro, susţine cunoscutul jurnalist italian Fabrizio Romano. City nu vrea să plătească nimic şi nici să îl includă în afacere pe Gabriel Jesus.

Manchester City i-a pregătit contractul lui Cristiano Ronaldo. Cifrele

Brazilianul a devenit un om important la City, după despărţirea de Kun Aguero şi Pep Guardiola a anunţat că sud-americanul cotat la 60 de milioane de euro va rămâne în lotul său. City trebuie astfel să găsească altă modalitate de a negocia cu bianconerii, mai ales după ce Harry Kane a anunţat că rămâne la Tottenham.

Altfel, Manchester City i-a făcut deja o ofertă starului de 36 de ani, care ar câştiga un salariu mult mai mic decât a fost obişnuit în carieră. În fiecare din cele două sezoane petrecute la campioana Angliei, el ar încasa câte 14 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Pe de altă parte, PSG aşteaptă se află pe urmele lusitanului, dar Al-Khelaifi aşteaptă să vadă dacă afacerea Mbappe la Real Madrid se va face pentru suma dorită de francezi, 200 de milioane de euro. Atunci, în locul lui, ar fi dorit CR7, ceea ce ar însemna o lovitură teribilă, un trio Messi – Neymar – Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a părăsit mai devreme antrenamentul lui Juventus

Cristiano Ronaldo a părăsit mai devreme antrenamentul de miercuri al lui Juventus. Conform presei din Italia, starul bianconerilor a acuzat dureri la braţul drept.

Reclamă

Pe imaginile apărute pe reţelele de socializare, Ronaldo pleacă de pe teren afectat, fiind însoţit de un om din stafful lui Juventus cu care a mers până la vestiare.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:00

LIVE VIDEOEstoril – Sporting e ACUM LIVE în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

22:39

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1. Dramatism total în Supercupa CAF, care este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și