Închide meniul

Cristiano Ronaldo va debuta în Arabia Saudita, dar nu in tricoul lui Al-Nassr. Cum este posibil

Sebastian Cristian Publicat: 9 ianuarie 2023, 18:25

Reclamă
Cristiano Ronaldo va debuta în Arabia Saudita, dar nu in tricoul lui Al-Nassr. Cum este posibil

Cristiano Ronaldo va debuta în Arabia Saudita

Profimedia

Cristiano Ronaldo va debuta în Arabia Saudita, dar nu in tricoul lui Al-Nassr. Rudi Garcia, antrenorul lui Al-Nassr a confirmat că portughezul va fi titular în super-duelul cu PSG, programat pe 19 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo nu a jucat până acum pentru Al-Nassr, el fiind în continuare suspendat după un incident petrecut în Anglia, atunci când evolua pentru Manchester United.

Cristiano Ronaldo va debuta în Arabia Saudita, dar nu in tricoul lui Al-Nassr. Cum este posibil

Cu toate acestea, lusitanul va debuta în Arabia Saudită, chiar împotriva marelui rival Leo Messi. PSG vine la Riad, pentru un duel între campioana Franței și o echipă formată din cei mai buni jucători de la Al-Nassr și Al-Hilal.

Rudi Garcia, antrenorul francez al formației lui Cristiano, a vorbit despre debutul superstarului lusitan.

„Debutul lui Cristiano în Arabia Saudită nu va fi în tricoul lui Al-Nassr. Va fi o echipă alcătuită atât din jucătorii lui Al-Nassr, cât și din cei ai lui Al-Hilal.

Reclamă

Ca antrenor al lui Al-Nassr, nu pot fi bucuros de acest meci. La 3 zile distanță vom avea meci în campionat. Totuși, e un lucru bun pentru dezvoltarea jucătorilor. E o oportunitate bună să joci împotriva fotbaliștilor mari pe care îi are PSG.

În ceea ce privește programarea meciului, se puteau rezolva altfel lucrurile. Dar nu e o problemă așa mare, suntem lideri în campionat, ne vom descurca”, a declarat Rudi Garcia, potrivit The Sun.

„El nu e plătit de Al-Nassr!” Cine îi suportă de fapt salariul colosal al lui Cristiano Ronaldo, la noua echipă

Ionuţ Lupescu a dezvăluit că salariul colosal al lui Cristiano Ronaldo nu este suportat de Al-Nassr. Fostul internaţional român, care a deţinut funcţia de director tehnic al naţionalei Arabiei Saudite, a oferit detalii uluitoare din contractul starului lusitan.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo s-a transferat în Arabia Saudită, la începutul acestui an. Starul portughez va fi plătit regeşte, şi va primi 200 de milioane de euro pe an, sumă în care sunt incluse şi bonusurile.

Ionuţ Lupescu a dezvăluit ce intenţii au saudiţii, prin transferul lui Cristiano Ronaldo. Oficialii de la Al-Nassr vor să aducă un plus de imagine fotbalului din Golf, şi îşi doresc ca atacantul să contribuie la dezvoltarea clubului.

Astfel, Lupescu susţine că nu Al-Nassr îi plăteşte salariul lui Cristiano Ronaldo, ci statul saudit, deoarece Ronaldo va deveni ulterior ambasador al zonei.

„Cei din Arabia Saudită au un obiectiv important. Ei vor ca prin sport să reușeacă să fie cât mai cunoscuți și să arate că s-au schimbat cât mai multe lucruri acolo. El este plătit de statul saudit, nu de Al-Nassr. Ei vor să aiba cât mai multă reclamă, cea mai profesionistă ligă din Asia.

Încearcă să imite puțin Premier League, dar ei nu fac pentru talentele din țara lor cât ar trebui să facă. Eu cred că pe Cristiano îl vor ca ambasador, să aduca Cupa Mondială din 2030 în Arabia Saudită. Totul este puțin cam exagerat, dar totul se face pentru imagine”, a declarat Ionuţ Lupescu, pentru digisport.ro.

 

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și