Închide meniul
UPDATE

Cristiano Ronaldo, assist extraterestru pentru Al-Nassr! Superstarul portughez, din nou decisiv în Arabia Saudită

Sebastian Cristian Publicat: 17 februarie 2023, 17:53 / Actualizat: 17 februarie 2023, 18:55

Reclamă
Cristiano Ronaldo, assist extraterestru pentru Al-Nassr! Superstarul portughez, din nou decisiv în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo, assist extraterestu pentru Al-Nassr!

Pasa superbă a lui Cristiano Ronaldo / Twitter

Cristiano Ronaldo a oferit un assist extraterestru în Al-Nassr – Al-Taawon. Superstarul lusitan a fost din nou decisiv pentru formația pregătită de Rudi Garcia. Dacă în etapa precedentă a înscris 4 goluri, acum portughezul a oferit o pasă de gol de excepție!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Nassr a deschis scorul în meciul de pe teren propriu cu Al-Taawon în minutul 17 prin Abdulrahman Ghareeb. Fotbalistul saudit a finalizat cu succes o acțiune pornită de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, assist extraterestru pentru Al-Nassr! Superstarul portughez, din nou decisiv în Arabia Saudită

După ce coechipierii săi au recuperat balonul, Cristiano Ronaldo a trimis o pasă superbă in diagonală din terenul propriu. Mingea i-a depășit pe fundașii adverși și a ajuns chiar la Ghareeb, care a preluat excelent și a finalizat pe lângă portar.

Grație pasei de geniu a lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr a deschis scorul încă din minutul 17, făcându-și astfel meciul mai ușor.

Pasa superbă oferită de Cristiano Ronaldo
Pasa superbă oferită de Cristiano Ronaldo / Captură Twitter

Oaspeții au reușit însă să egaleze în minutul 47. Al-Nassr a forțat, iar Cristiano Ronaldo a mai oferit o pasă decisivă. Portughezul i-a așezat mingea lui Abdullah Madu, care a făcut 2-1 în minutul 78. Cele două assist-uri oferite de portughez au fost suficiente pentru a câștiga meciul și a reveni pe primul loc în Arabia Saudită.

Reclamă
Reclamă

Ce a putut să spună Ilie Dumitrescu când a aflat că Cristiano Ronaldo a marcat patru goluri într-un meci

Ilie Dumitrescu a aflat că superstarul Cristiano Ronaldo a marcat patru goluri într-un meci și a avut o reacție neașteptată, susținând la ce cotă va ajunge lusitanul în cei doi ani și jumătate pe care îi va petrece la Al-Nassr.

Starul a cărui cotă de piață a ajuns la 20 de milioane de euro a marcat cinci goluri în 270 de minute, în campionatul Arabiei Saudite, dar Ilie Dumitrescu susține că el va avea aceleași cifre nebune pe care le-a avut și la Manchester United sau Real Madrid.

„O să dea și aici o sută și ceva, două sute de goluri”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro. O bornă ce pare greu totuși de atins, chiar dacă nivelul fotbalului saudit este inferior celui din Europa, acolo unde portughezul a scris istorie.

Reclamă

În meciul cu Al-Wehda, în care a marcat toate golurile lui Al-Nassr (4-0), Ronaldo și-a trecut în cont o performanță uimitoare: a ajuns la 14 ani consecutivi cu cel puțin un hat-trick reușit (2010 – 2023). Impresionant este și numărul total al hat-trick-urilor marcate de starul lusitan: 61.

Pe de altă parte, Ronaldo a ajuns și la peste 500 de goluri marcate în campionatele în care a evoluat (503), 311 pentru Real Madrid, 103 pentru Manchester United, 81 pentru Juventus, 5 pentru Al-Nassr și 3 pentru Sporting Lisabona.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și