Închide meniul

Cristiano Ronaldo, aşteptat în Ligue 1 pentru dueluri de cinci stele cu Lionel Messi: „Îi scriu în fiecare zi!” Ce a spus CR7 despre transfer

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2021, 23:45

Reclamă
Cristiano Ronaldo, aşteptat în Ligue 1 pentru dueluri de cinci stele cu Lionel Messi: „Îi scriu în fiecare zi! Ce a spus CR7 despre transfer

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo, aşteptat în Ligue 1 pentru dueluri de cinci stele cu Lionel Messi

După transferul lui Lionel Messi la PSG, Cristiano Ronaldo este aşteptat cu braţele deschise de conaţionalul Jose Fonte în Ligue 1. Fundaşul şi-ar dori ca superstarul portughez să vină în Fraţna pentru a juca la Lille, campioana en-titre. CR7 s-a amuzat după ce a primit propunerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este captivant. Deși din punct de vedere competitiv ne va fi mai dificil, suntem pregătiți pentru provocare. Îi scriu lui Cristiano în fiecare zi să vină la Lille, dar el a răspuns doar cu ha ha ha. Voi încerca să-l aduc pe Cristiano într-un fel sau altul, voi găsi un plan! El are nevoie doar de titlul de campion al Franței”, a declarat Jose Fonte, citat de mundodeportivo.com.

Lionel Messi, prezentat la PSG! „Cum va fi să joc alături de Neymar și Mbappe? O nebunie!”

Lionel Messi a fost prezentat la PSG și s-a alăturat „galexiei” de staruri din Ligue 1. Atacantul de 34 de ani va face parte dintr-un trio istoric, alături de Neymar și Kylian Mbappe.

„Să joc alături de Neymar şi Mbappe? Sunt foarte fericit pentru asta. E o nebunie. Este incredibil că voi face parte din acest grup. Sunt foarte nerăbdător. Vreau să încep să joc. Voi juca alături de cei mai buni. Vreau să mă bucur de asta”, a declarat Lionel Messi la conferința de presă.

Lionel Messi va juca la PSG cu numărul 30 pe tricou. Este același număr purtat de argentinian la debutul său la Barcelona. De remarcat este faptul că Neymar i-a oferit tricoul cu numărul 10, însă acesta a refuzat. O altă variantă a fost ca Messi să joace cu numărul 19.

Reclamă

Argentinianul va încasa un salariu de aproximativ 35 de milioane de euro. Suma este netă şi include bonusuri. După aducerea lui Lionel Messi, PSG a devenit echipa care plătește cele mai mari salarii din istoria sportului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și