Închide meniul

Lionel Messi, prezentat la PSG! „Cum va fi să joc alături de Neymar și Mbappe? O nebunie!”. Declarații spectaculoase ale argentinianului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2021, 12:45

Lionel Messi, prezentat la PSG! „Cum va fi să joc alături de Neymar și Mbappe? O nebunie!. Declarații spectaculoase ale argentinianului

ionel Messi: "Cum va fi să joc alături de Neymar și Mbappe? O nebunie!"

Profimediaimages

Messi s-a declarat încântat că va putea juca din nou alături de bunul său prieten, Neymar. A făcut spectacol alături de brazilan la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi: „Cum va fi să joc alături de Neymar și Mbappe? O nebunie!”

Să joc alături de Neymar şi Mbappe? Sunt foarte fericit pentru asta. E o nebunie. Este incredibil că voi face parte din acest grup. Sunt foarte nerăbdător. Vreau să încep să joc. Voi juca alături de cei mai buni. Vreau să mă bucur de asta”, a declarat Lionel Messi la conferința de presă.

Legenda Barcelonei a dezvăluit care au fost jucătorii care l-au convins să semneze cu PSG un contract valabil pe o perioadă de doi ani, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Este clar că am prieteni în vestiar. Atât PSG, cât și eu, ne dorim același lucru și credem că îl putem realiza. Neymar a fost una dintre motive, Di María, Paredes… m-au făcut să vin în acest loc„, a mai spus Messi.

Lionel Messi va juca la PSG cu numărul 30 pe tricou. Este același număr purtat de argentinian la debutul său la Barcelona. De remarcat este faptul că Neymar i-a oferit tricoul cu numărul 10, însă acesta a refuzat. O altă variantă a fost ca Messi să joace cu numărul 19.

Reclamă

Argentinianul va încasa un salariu de aproximativ 35 de milioane de euro. Suma este netă şi include bonusuri. După aducerea lui Lionel Messi, PSG a devenit echipa care plătește cele mai mari salarii din istoria sportului.

Prețurile biletelor la următorul meci al lui PSG au explodat după venirea lui Lionel Messi

Chiar dacă argentinianul nu va evolua în acest meci, el ar putea fi prezentat în faţa suporterilor cu această ocazie. Suficient pentru a-i motiva pe unii să cheltuiască sume exorbitante pentru a participa la acest eveniment, care deja promite că va fi excepţional.

Pe site-ul oficial de revânzare a biletelor, unele dintre acestea au acum preţul de 1.000 de euro. Meciul PSG – Strasbourg este programat, sâmbătă, de la ora 22.00, în etapa a doua din Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și