Închide meniul

Arsenal a câştigat derby-ul nebun cu Manchester United! Cristiano Ronaldo a debutat la Al-Nassr! Victorii pentru Barcelona şi Real Madrid! Rezultatele zilei, AICI

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2023, 23:49

Arsenal a câştigat derby-ul nebun cu Manchester United! Cristiano Ronaldo a debutat la Al-Nassr! Victorii pentru Barcelona şi Real Madrid! Rezultatele zilei, AICI

Arsenal - Manchester United

Ben White şi Marcus Rashford/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost titular şi căpitan la Al-Nassr, în timp ce Arsenal s-a impus în derby-ul nebun cu Manchester United. Rezultatele zilei, din meciurile tari din Europa, sunt pe AS.ro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona şi Real Madrid s-au impus şi ele în partidele de Spania, şi menţin deschisă lupta la titlu în La Liga. Erling Haaland a reuşit un hat-trick formidabil în Manchester City – Wolves.

Athletic Bilbao – Real Madrid 0-2. Arsenal – Manchester United 3-2! Meciuri „de foc” în Europa

Final! Real Madrid s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Athletic Bilbao! „Galacticii” se menţin aproape de Barcelona, liderul din Spania.

Update: Gol Real Madrid! Toni Kross a dus scorul la 2-0, după ce a marcat în minutele de prelungire!

Final: Juventus – Atalanta 3-3! Meci spectaculos în Serie A! „Bătrâna Doamnă” a fost condusă cu 3-2, însă Danilo a marcat golul egalizator!

Reclamă

Update / Min 46. Meci nebun în Serie A, între Juventus și Atalanta! Oaspeții au deschis scorul în minutul 4, prin Lookman. Juve a întors scorul în minutele 25 și 34, prin Di Maria, respectiv Milik. Atalanta a restabilit egalitatea după pauză, prin Maehle.

Min. 26: GOL Real Madrid! Karim Benzema a deschis scorul pentru campioana Spaniei, în deplasarea de la Bilbao!

Update 22:00: Începe meciul dintre Athletic Bilbao şi Real Madrid!

Reclamă 4 / 0/3

Update 21:15: Barcelona s-a impus la limită în duelul cu Getafe, scor 1-0! Catalanii rămân pe primul loc în Spania.

Update 20:05: Gol Barcelona! Pedri a marcat pentru catalani în duelul cu Getafe!

Final! Arsenal se impune în derby-ul cu Manchester United! Trupa lui Mikel Arteta îşi măreşte din nou avantajul faţă de Manchester City, principala urmăritoare din Premier League!

Min. 90: Gol Arsenal! Nketiah a reuşit „dubla” şi „Tunarii” sunt din nou în avantaj!

Min 35. GOOOL Barcelona! Pedri a deschis scorul în partida cu Getafe.

Min 31. GOOOL Al-Nassr! Noua echipă a lui Cristiano Ronaldo a deschis scorul în meciul cu Al-Ettifaq. Talisca a marcat cu o lovitură de cap.

Min. 59: GOOOL UNITED! Martinez a egalat cu o lovitură de cap. Meci nebun în Premier League.

Reclamă

Min. 54: Gol Arsenal! Saka îi aduce pe „Tunari” în avantaj cu un gol fabulos! Internaţionalul englez a şutat perfect, de la marginea careului!

Min. 25: Gol Arsenal! Nketiah a reuşit să egaleze, printr-o lovitură de cap perfectă, din pasa lui Xhaka!

Min. 18: Gol Manchester United! Marcus Rashford a deschis scorul în confruntarea cu liderul din Premier League!

Update 18:30: Începe meciul dintre Arsenal şi Manchester United!

FINAL. Manchester City – Wolves 3-0. Trupa lui Pep Gurdiola s-a impus categoric contra „lupilor” și continuă cursa după liderul Arsenal.

Min. 54: GOOOL City! Erling Haaland este de neoprit! Starul lui City a reu;it un hattick de senzaţie.

Min. 49: GOOOL City! Haaland a marcat din penalty.

Update Min. 40: GOOOL City! Erling Haaland a deschis scorul, cu o lovitură de cap din 6 metri.

Update 16:00: Începe meciul dintre Manchester City şi Wolverhampton!

Cristiano Ronaldo urmează să debuteze pentru noua sa formaţie, Al-Nassr. Saudiţii îşi dispută astăzi partida din etapa a 14-a din campionatul primei ligi, împotriva lui Al-Ettifaq.

Cristiano Ronaldo a mai evoluat pentru Al-Nassr într-o partidă amicală, contra lui PSG. Starul lusitan s-a transferat la începutul anului, însă a fost nevoit să îşi ispăşească două etape de suspendare, suspendare primită pe vremea când evolua la Manchester United.

Totodată, astăzi în Premier League se vor duela Arsenal şi Manchester United. „Tunarii” au un sezon de vis şi sunt pe primul loc în Anglia, în timp ce „Diavolii roşii” sunt pe locul patru, la opt puncte distanţă de trupa lui Mikel Arteta.

Barcelona şi Real Madrid joacă astăzi în Spania. Catalanii vor întâlni Getafe, de la ora 19:30, în timp ce rivalii „galactici” se vor duela cu Atheltic Bilbao, de la 22:00.

Meciurile de top ale zilei: 

Arsenal, transfer de titlu! „Tunarii” au plătit 24 de milioane de euro pentru fotbalistul unui revelații din Premier League

Arsenal a efectuat un transfer de titlu! „Tunarii” l-au transferat de la Brighton pe Leandro Trossard, extremă belgiană în vârstă de 28 de ani.

Formația de pe Emirates este lider în Premier League și se întărește pentru a cuceri titlul după o pauză de 19 ani.

Leandro Trossard a impresionat în acest sezon la Brighton, una dintre revelațiile din Premier League. Belgianul a semnat un contract valabil până în 2027 cu formația din nordul Londrei.

„Suntem foarte bucuroși să îl avem în echipă. Cunoaște campionatul și cred că va avea un impact imediat la Arsenal. L-am urmărit de mai mult timp.

Chiar avem nevoie de un fotbalist polivalent. Poate evolua pe foarte multe poziții în linia ofensivă”, a declarat Mikel Arteta, tehnicianul „tunarilor”, conform BBC.

În acest sezon, Trossard a jucat în 16 meciuri pentru Brighton și a înscris de 7 ori, oferind și 3 pase decisive. 30 de milioane de euro este cota de piață a belgianului, conform site-urilor de specialitate.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și