Închide meniul

Cristiano Ronaldo, așteptat să semneze cu noua echipa până la finalul anului! Lusitanul a părăsit baza de antrenamente a celor de la Real Madrid

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 20 decembrie 2022, 17:31

Cristiano Ronaldo, așteptat să semneze cu noua echipa până la finalul anului! Lusitanul a părăsit baza de antrenamente a celor de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo este așteptat să semneze cu noua echipa până la finalul anului.

Profimedia

Cristiano Ronaldo este așteptat să semneze cu noua echipa până la finalul anului. Jurnaliștii spanioli anunță că lusitanul nu va mai juca în Europa din 2023, destinația cea mai probabilă fiind Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un început de sezon foarte complicat la Manchester United, Cristiano Ronaldo este hotărât să accepte o nouă provocare, una care nu vine din Europa însă.

Cristiano Ronaldo, așteptat să semneze cu noua echipă până la finalul anului

Conform presei spaniole, portughezul a părăsit baza de pregătire a celor de la Real Madrid și a plecat spre Dubai. De acolo, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur se va îndrepta spre Arabia Saudită, unde va semna contractul cu cei de la Al-Nassr.

Formația din Riad este lider în campionat, iar un eventual transfer al lui Cristiano Ronaldo ar fi o adevarată lovitură, atât din punct de vedere sportiv, cât și din punctul de vedere al imaginii.

Dacă transferul se materializează, portughezul va avea câștiga aproximativ 200 de milioane de euro/sezon, doborând orice record la acest capitol.

Reclamă

La saudiți, portughezul ar urma să fie antrenat de Rudi Garcia, un nume sonor în Europa. Antrenorul francez are echipe importante în CV: Lille, AS Roma, Olympique Marseille sau Olympique Lyon au fost în trecut pregătite de Garcia.

Din perspectiv lotului, Cristiano Ronaldo ar fi de departe cel mai important nume. Totuși, la clubul saudit întâlnim și alti fotbaliști care au făcut carieră la echipe importante din Europa. Câteva exemple sunt David Ospina, Alvaro Gonzalez sau brazilianul Talisca.

Prima reacție din tabăra lui Cristiano Ronaldo: „Cea mai proastă Cupă Mondială din istorie”

Deși Cristiano nu a avut niciun mesaj public după finala Campionatul Mondial, sora sa, Katia Aveiro, a ținut să-i felicite pe argentinieni, să-l laude pe Mbappe, dar și să reamintească că ediția din acest an a Mondialului a fost cea mai slabă din istorie.

Reclamă 4 / 0/3

„Din fericire, cea mai proastă Cupă Mondială din istorie ne-a oferit măcar o finală grandioasă. Ce meci!

Felicitări, Argentina! Cât despre Kylian Mbappe, acest băiat este ireal. Ce viitor strălucit te așteaptă, e incredibil”, a fost mesajul postat de Katia Aveiro pe Instagram, după finala istorică din Qatar.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și