Închide meniul

Cristiano Ronaldo, atacat din toate părţile! Massimiliano Allegri Allegri: "Scăpaţi de el!". Starul lui Juventus, făcut praf: "Nu a fost un lider şi nu va fi"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 aprilie 2021, 19:05

Cristiano Ronaldo, atacat din toate părţile! Massimiliano Allegri Allegri: "Scăpaţi de el!". Starul lui Juventus, făcut praf: "Nu a fost un lider şi nu va fi"

profimediaimages.ro

Cristiano Ronaldo, atacat din toate părţile

Jurnaliştii din Italia au dezvăluit discuţia pe care Maximiliano Allegri, fostul antrenor de la Juventus, a avut-o cu Andrea Agnelli, preşedintele torinezilor, chiar înainte de plecarea sa, în 2019. Tehnicianul i-a transmis acestuia să îl vândă pe Ronaldo după doar un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Scăpaţi de Ronaldo. Blochează creşterea echipei şi a clubului!", i-ar fi spus Allegri lui Agnelli, conform celor de la La Repubblica, citaţi de Fotball Italia.

Peste 100 de milioane de euro i-a plătit Juventus lui Real Madrid în 2018 pentru Cristiano Ronaldo. Ajuns la 36 de ani, el mai are contract cu campioana Italiei până în 2022.

Cristiano Ronaldo, criticat de un fost jucător de la Juventus

Massimo Mauro (58 de ani), fost mijlocaș la Juventus în perioada 1985-1989, a pus şi el tunurile pe superstarul portughez. Acesta este de părere că Ronaldo ar trebui să plece cât mai rapid de la Torino.

"Nu a fost niciodată un lider şi nu va fi. Este individualist. Nu îşi caută colegii, el mereu vrea să primească mingea ca să marcheze. Nu joacă pentru echipă. Dacă ne uităm la rezultatele din Liga Campionilor, Juventus s-a descurcat mai bine fără el. Soluţia ideală este să plece", a spus Mauro pentru goal.com.

Reclamă

Juventus – Genoa 3-1. Cristiano Ronaldo, o nouă ieşire nervoasă! A dat de pământ cu tricoul torinezilor

Cristiano Ronaldo (36 ani) a avut o nouă ieşire nervoasă, la finalul meciului Juventus – Genoa 3-1. Motivul? Superstarul lusitan a avut una dintre ratările carierei!

Reclamă 4 / 0/3

Ratarea cu poarta goală, dar şi prestaţia modestă şi-au spus cuvântul. La finalul meciului, Ronaldo a dat de pământ cu tricoul lui Juventus, gest pentru care a fost din nou criticat de suporteri pe reţelele de socializare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și