Închide meniul

Cristiano Ronaldo, avertisment pentru Al-Hilal! Ce a spus starul lui Al-Nassr, după ce a scris istorie cu Al-Ittihad

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 27 decembrie 2023, 10:55

Cristiano Ronaldo, avertisment pentru Al-Hilal! Ce a spus starul lui Al-Nassr, după ce a scris istorie cu Al-Ittihad

Cristiano Ronaldo, avertisment pentru Al-Hilal

Cristiano Ronaldo, în meciul Al Ittihad - Al Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo a avut un avertisment pentru Al-Hilal! Starul portughez a fost autorul unei duble în victoria de pe terenul lui Al-Ittihad cu 5-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graţie celor două goluri marcate împotriva echipei lui Karim Benzema, Cristiano Ronaldo i-a depăşit pe Harry Kane şi Kylian Mbappe în clasamentul celor mai buni marcatori din 2023. Starul portughez a ajuns la 53 de goluri în acest an şi poate să îşi îmbunătăţească recordul.

Cristiano Ronaldo, avertisment pentru Al-Hilal!

După victoria cu Al-Ittihad, Al-Nassr a ajuns la 43 de puncte în campionatul din Arabia Saudită, fiind pe locul 2, la şapte puncte în spatele liderului Al-Hilal, singura echipă fără înfrângere în primele 18 etape din Arabia Saudită.

Chiar dacă este vorba de o diferenţă de şapte puncte, Cristiano Ronaldo a trimis un mesaj clar pentru rivalii de la Al-Hilal:

„O victorie importantă! Nu ne vom opri!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul său de Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Pentru Cristiano Ronaldo şi Al-Nassr urmează ultimul meci din 2023. Pe 30 decembrie, Al-Nassr va merge pe terenul celor de la Al-Taawon.

Cristiano Ronaldo, o nouă bornă uriaşă!

Ronaldo a ajuns la 53 de goluri marcate în 2023, după dubla reuşită în deplasarea de pe terenul lui Al-Ittihad, echipa lui Karim Benzema, fostul său coechipier de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul a fost deschis de campioana în exerciţiu. Al-Ittihad a marcat prin Hamdallah, în minutul 14, din pasa lui Karim Benzema. Cinci minute mai târziu, Cristiano Ronaldo a restabilit egalitatea, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. În minutul 38, Talisca a înscris, iar Al-Nassr a intrat la cabine cu un avantaj de un gol.

În repriza secundă, Hamdallah a restabilit egalitatea, după ce a realizat dubla. Cu toate acestea, Al-Ittihad a rămas în 10 oameni din minutul 67, după ce Fabinho, fostul jucător al lui Liverpool, a primit al doilea cartonaş galben, iar Ronaldo a transformat al doilea penalty.

Pe final, Sadio Mane, un al fost star de la Liverpool din Al-Ittihad – Al-Nassr, a făcut show. Senegalezul a fost şi el autorul unei duble, graţie golurilor marcate în minutele 76 şi 82.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din 2023, ajungând la 53 de goluri, la 38 de ani. Portughezul i-a depăşit pe Harry Kane (Bayern Munchen) şi Kylian Mbappe (PSG) în acest top, amândoi având câte 52 de goluri marcate. Pe locul 4 se află Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, care are 50 de goluri marcate.

Miercuri seară, Manchester City va merge pe Goodison Park pentru meciul cu Everton. Norvegianul a ratat ultimele meciuri ale „cetăţenilor” şi nu a evoluat la Campionatul Mondial al Cluburilor. Cu toate acestea, sunt şanse ca el să revină pe teren în meciul cu formaţia lui Sean Dyche. În plus, Manchester City va mai juca şi pe 30 decembrie, pe teren propriu, cu Sheffield United.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și