Închide meniul

Cristiano Ronaldo, o nouă bornă uriaşă! A devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate în 2023, chiar în faţa lui Benzema

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 decembrie 2023, 23:25

Cristiano Ronaldo, o nouă bornă uriaşă! A devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate în 2023, chiar în faţa lui Benzema

Cristiano Ronaldo, o nouă bornă uriaşă

Cristiano Ronaldo, în Al Ittihad - Al Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo a atins o nouă bornă uriaşă! Al-Nassr a câştigat duelul de pe terenul lui Al-Ittihad cu 5-2, într-un meci în care Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au realizat fiecare câte o dublă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu cele două goluri marcate împotriva campioanei din sezonul trecut, Cristiano Ronaldo i-a depăşit pe Harry Kane şi Kylian Mbappe în clasamentul celor mai buni marcatori în 2023.

Cristiano Ronaldo, o nouă bornă uriaşă!

Ronaldo a ajuns la 53 de goluri marcate în 2023, după dubla reuşită în deplasarea de pe terenul lui Al-Ittihad, echipa lui Karim Benzema, fostul său coechipier de la Real Madrid.

Scorul a fost deschis de campioana în exerciţiu. Al-Ittihad a marcat prin Hamdallah, în minutul 14, din pasa lui Karim Benzema. Cinci minute mai târziu, Cristiano Ronaldo a restabilit egalitatea, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. În minutul 38, Talisca a înscris, iar Al-Nassr a intrat la cabine cu un avantaj de un gol.

În repriza secundă, Hamdallah a restabilit egalitatea, după ce a realizat dubla. Cu toate acestea, Al-Ittihad a rămas în 10 oameni din minutul 67, după ce Fabinho, fostul jucător al lui Liverpool, a primit al doilea cartonaş galben, iar Ronaldo a transformat al doilea penalty.

Reclamă

Pe final, Sadio Mane, un al fost star de la Liverpool din Al-Ittihad – Al-Nassr, a făcut show. Senegalezul a fost şi el autorul unei duble, graţie golurilor marcate în minutele 76 şi 82.

Erling Haaland, singurul jucător care îl mai poate depăşit pe Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din 2023, ajungând la 53 de goluri, la 38 de ani. Portughezul i-a depăşit pe Harry Kane (Bayern Munchen) şi Kylian Mbappe (PSG) în acest top, amândoi având câte 52 de goluri marcate. Pe locul 4 se află Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, care are 50 de goluri marcate.

Reclamă 4 / 0/3

Miercuri seară, Manchester City va merge pe Goodison Park pentru meciul cu Everton. Norvegianul a ratat ultimele meciuri ale „cetăţenilor” şi nu a evoluat la Campionatul Mondial al Cluburilor. Cu toate acestea, sunt şanse ca el să revină pe teren în meciul cu formaţia lui Sean Dyche. În plus, Manchester City va mai juca şi pe 30 decembrie, pe teren propriu, cu Sheffield United.

În ceea ce o priveşte pe Al-Nassr, formaţia lui Cristiano Ronaldo mai are programată o partidă, pe 30 decembrie, în deplasare, cu Al-Taawon.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și