Închide meniul

Cristiano Ronaldo, căpitan în duelul cu rivalul Lionel Messi. Portughezul a primit deja banderola

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 ianuarie 2023, 8:57

Cristiano Ronaldo va fi căpitan în duelul cu rivalul Lionel Messi. Lusitanul va purta banderola echipei formate din cei mai buni jucători de la Al-Nassr şi Al-Hilal, două cluburi saudite, care vor întâlni Paris Saint-Germain într-un meci amical.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mult aşteptatul duel dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi va avea loc joi, la Riad. Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur va juca astfel primul său meci de la sosirea în Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo, căpitan în duelul cu rivalul Lionel Messi

CR7 va fi căpitanul echipei sale. Un videoclip, publicat de Turki al-Sheikh, consilier al Curţii Regale Saudite, preşedinte al Autorităţii Generale de Divertisment şi totodată preşedinte al clubului spaniol Almeria, arată momentul în care Ronaldo primeşte banderola de căpitan.

Pe de altă parte, Cristiano Ronaldo s-a relaxat la antrenamentele fostei echipe, Real Madrid. Galacticii au fost prezenți în Arabia Saudită pentru Supercupa Spaniei și au pierdut finala cu Barcelona, 1-3.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, suporter de lux la antrenamentele lui Real Madrid

Imediat după ce Al-Nassr și-a încheiat antrenamentele, Real Madrid a ieșit pe teren. Astfel, Cristiano Ronaldo nu a ratat șansa de a merge să își vadă la treabă fosta echipă.

După ce a purtat o scurtă conversație cu Carlo Ancelotti, starul lusitan s-a așezat pe marginea terenului și i-a privit pe „galactici” antrenându-se.

Printre altele, CR7 a contribuit la câștigarea a 4 trofee UEFA Champions League și spune că primul, din sezonul 2013/2014, rămâne cel mai de preț moment din perioada de la Real.

Reclamă 4 / 0/3

„La Real Madrid, mereu se dorește câștigarea Champions League. Am simțit că, an după an, presiunea creștea din ce în ce mai mult. La Decima a fost ce ne-am dorit, cea mai specială victorie. La Decima cu Real Madrid este o victorie pe care o voi ține minte toată viața. Nu voi uita niciodată.

Când semnezi cu Real Madrid, simți că triumful în Champions League este un fel de obsesie, toată lumea era obsedată să câștige trofeul cu numărul 10. Am câștigat Champions League de patru ori în cinci ani. Este wow. Dar cred că am fi putut câștiga de mai multe ori.

La Decima a fost cel mai special dintre toate, finala s-a jucat în Portugalia. Este un moment pe care mi-l voi aminti toată viața”, a spus Cristiano Ronaldo, citat de madriduniversal.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și