Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, suporter de lux la antrenamentele lui Real Madrid! Cum a fost surprins starul lusitan

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2023, 18:29

Cristiano Ronaldo, suporter de lux la antrenamentele lui Real Madrid! Cum a fost surprins starul lusitan

Cristiano Ronaldo, în vizită la antrenamentele lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo, alături de Carlo Ancelotti/ Twitter

Cristiano Ronaldo a fost prezent la antrenamentele lui Real Madrid. „Galacticii” sunt prezenți în Arabia Saudită, acolo unde vor disputa finala Supercupei Spaniei, cu Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo și-a vizitat fosta echipă, care s-a antrenat chiar pe arena celor de la Al-Nassr. CR7 a fost surprins purtând o conversație cu tehnicianul madrilenilor, Carlo Ancelotti.

Cristiano Ronaldo, suporter de lux la antrenamentele lui Real Madrid

Imediat după ce Al-Nassr și-a încheiat antrenamentele, Real Madrid a ieșit pe teren. Astfel, Cristiano Ronaldo nu a ratat șansa de a merge să își vadă la treabă fosta echipă.

După ce a purtat o scurtă conversație cu Carlo Ancelotti, starul lusitan s-a așezat pe marginea terenului și i-a privit pe „galactici” antrenându-se.

Reclamă

Real Madrid se pregătește de El Clasico. „Galacticii” vor înfrunta rivala Barcelona în finala Supercupei Spaniei. În semifinale, trupa lui Carlo Ancelotti a trecut, dramatic, de Valencia, după loviturile de departajare, în timp ce catalanii au învins-o pe Betis, tot la penalty-uri.

Cristiano Ronaldo încă nu a debutat la noua sa echipă, Al-Nassr. Starul lusitan ar urma să fie pe teren într-un amical de lux pe care îl pregătesc saudiții, contra celor de la PSG, trupa lui Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri de senzație din vestiarul lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri de senzație din vestiarul lui Real Madrid. Starul portughez a scris istorie în cei 9 ani petrecuți la clubul de pe Santiago Bernabeu.

Printre altele, CR7 a contribuit la câștigarea a 4 trofee UEFA Champions League și spune că primul, din sezonul 2013/2014, rămâne cel mai de preț moment din perioada de la Real.

În urmă cu aproape 9 ani, Real Madrid cucerea „La Decima”, al 10-lea trofeu UCL din istoria clubului.

„Toată lumea era obsedată să câștige trofeul!”, și-a amintit Cristiano Ronaldo, cel care a transformat penalty-ul decisiv în meciul de la Lisabona.

„La Real Madrid, mereu se dorește câștigarea Champions League. Am simțit că, an după an, presiunea creștea din ce în ce mai mult. La Decima a fost ce ne-am dorit, cea mai specială victorie. La Decima cu Real Madrid este o victorie pe care o voi ține minte toată viața. Nu voi uita niciodată.

Când semnezi cu Real Madrid, simți că triumful în Champions League este un fel de obsesie, toată lumea era obsedată să câștige trofeul cu numărul 10. Am câștigat Champions League de patru ori în cinci ani. Este wow. Dar cred că am fi putut câștiga de mai multe ori.

La Decima a fost cel mai special dintre toate, finala s-a jucat în Portugalia. Este un moment pe care mi-l voi aminti toată viața”, a spus Cristiano Ronaldo, citat de madriduniversal.com.

Reclamă
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, prezent la antrenamentele lui Real Madrid
  • Cum a fost surprins starul lusitan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și