Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, criză de nervi în Al Nassr – Abha. Portughezul şi-a ieşit din minţi şi a fost avertizat. Ce s-a întâmplat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 martie 2023, 17:59

Cristiano Ronaldo, criză de nervi în Al Nassr – Abha. Portughezul şi-a ieşit din minţi şi a fost avertizat. Ce s-a întâmplat

Cristiano Ronaldo, criză de nervi în Al Nassr - Abha. Portughezul şi-a ieşit din minţi şi a fost avertizat

Cristiano Ronaldo a răbufnit / Colaj Twitter

Cristiano Ronaldo a făcut o criză de nervi în timpul meciului Al Nassr – Abha, din sferturile de finală ale Cupei Regelui. Starul portughez şi-a ieşit din minţi chiar la finalul primei reprize şi a văzut cartonaş galben. Arbitrul nu a reuşit să îl calmeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Nassr a deschis scorul încă din primul minut, prin Al Najei. Al Khaibari a dublat avantajul gazdelor, în minutul 21, iar Ronaldo nu a reuşit nici măcar o pasă decisivă. CR7 putea să îşi treacă numele pe tabelă la chiar ultima fază a primei reprize, când a scăpat pe contraatac.

Cristiano Ronaldo a făcut o criză de nervi în Al Nassr – Abha

În minutul 45+3, atacantul în vârstă de 38 de ani a driblat un adversar şi putea pleca singur spre poarta celor de la Abha. Arbitrul a fluierat însă finalul primei reprize şi l-a enervat la culme pe Cristiano. Acesta a şutat nervos în minge şi a gesticulat spre „central”. Acesta nu a stat pe gânduri şi i-a arătat imediat cartonaşul galben.

Cristiano Ronaldo a continuat să vocifereze şi risca chiar să fie eliminat. A părăsit terenul în timp ce adresa cuvinte dure. Şi antrenorul lui Al Nassr, Rudi Garcia, s-a dus la brigada de arbitri şi şi-a manifestat nemulţumirea.

Reclamă

Ronaldo are cifre spectaculoase în Arabia Saudită. În campionat a înscris 8 goluri în 7 partide şi a intrat în cursă pentru titlul de golgheter. Pe primul loc în top este chiar coechipierdul său, brazilianul Talisca, marcator de 13 ori.

Cristiano Ronaldo, reacție nervoasă după ce Al Nassr a pierdut primul loc

Cristiano Ronaldo a avut o reacție nervoasă şi după ce Al-Nassr a pierdut primul loc! Al Nassr a fost învinsă de Al Ittihad, 0-1, și a picat pe locul secund, în prima ligă din Arabia Saudită.

Al Nassr a fost învinsă de Al Ittihad, 0-1, unicul gol al partidei fiind marcat de Romarinho, în minutul 80. În urma acestei înfrângeri, formația lui Cristiano Ronaldo a căzut pe locul 2, în clasamentul primului eșalon, cu 46 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul meciului, Cristiano Ronaldo a avut o reacție nervoasă, după ce a mers să-i aplaude pe fani, fiind vizibil afectat de înfrângerea suferită de Al-Nassr. CR7 a fost integralist în meciul cu Al Ittihad.

Cristiano Ronaldo, criticat de un fost antrenor al lui Al-Nassr

Italianul Stefano Cusin, fost antrenorul secund al lui Walter Zenga la Al-Nassr, l-a criticat pe Cristiano Ronaldo, pentru a ales să se tranfere în fotbalul arab.

La Al-Nassr am antrenat și eu, ei au fost mereu atrași de marii jucători. Pentru imaginea campionatului saudit este o reclamă importantă, la capitolul conținut tehnic nu știu ce poate da Ronaldo.

Oricum, el este la final de carieră și este în Arabia Saudită doar pentru bani, nu cred că are o motivație prea mare și nu cred că este alegerea potrivită. Eu unul nu aș fi făcut-o”, a declarat Cusin, în presa din Italia.

Cristiano Ronaldo  câştigă, la Al Nassr, mai mult decât Lionel Messi și Neymar la un loc. Oferta primită de la arabi de starul în vârstă de 37 de ani era una de nerefuzat! Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG, în timp ce Neymar încasează un salariu anual de 65 de milioane de euro.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a făcut o criză de nervi
  • Ce s-a întâmplat în Al Nassr – Abha

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și