Închide meniul

Cristiano Ronaldo, criză de nervi la finalul duelului Al Feiha – Al-Nassr 0-0! Ce l-a nemulţumit pe starul portughez

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 aprilie 2023, 10:43

Cristiano Ronaldo, criză de nervi la finalul duelului Al Feiha – Al-Nassr 0-0! Ce l-a nemulţumit pe starul portughez

Cristiano Ronaldo, război total cu Juventus. Starul portughez cere restanţe salariale de aproape 20 de milioane de euro

Cristiano Ronaldo, în timpul meciului dintre Al-Feiha şi Al-Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a făcut o criză de nervi la finalul meciului dintre Al-Feiha şi Al-Nassr, încheiat cu scorul de 0-0, în etapa cu numărul 23 din prima ligă din Arabia Saudită. Starul portughez a fost extrem de nemulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa, şi a fost primul care a părăsit terenul, fără a mai saluta publicul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo evoluează la Al-Nassr de la începutul anului. Starul portughez a reuşit deja să marcheze 11 goluri pentru trupa saudită, în cele 12 runde în care a evoluat, în toate competiţiile.

Cristiano Ronaldo, criză de nervi la finalul duelului Al Feiha – Al-Nassr 0-0

Cristiano Ronaldo a fost extrem de furios, după remiza înregistrată de Al-Nassr, pe terenul celor de la Al-Feiha. Starul lusitan a părăsit terenul gesticulând, şi le-a reproşat adversarilor modul în care au abordat partida.

De asemenea, CR7 a fost primul care s-a îndreptat către vestiare, după fluierul final de meci, restul jucătorilor lui Al-Nassr, cât şi antrenorul, Rudi Gracia, rămânând pe teren pentru a saluta publicul şi a da mâna cu fotbaliştii de la Al-Feiha.

Când se îndrepta spre vestiare, Cristiano Ronaldo a fost surprins de camere în timp ce rostea un mesaj aspru pentru adversari: „Nu vreţi să jucaţi!”, a transmis starul lusitan, conform as.com.

Reclamă

Şi pe parcursul meciului, Cristiano Ronaldo a fost extrem de nervos. Starul lusitan a fost suprins de mai multe ori când gesticula spre adversari, spunându-le să tacă.

Egalul de pe terenul lui Al-Feiha o menţine la distanţă pe Al-Nassr de primul loc. Trupa lui Cristiano Ronaldo ocupă în prezent poziţia a doua în prima ligă din Arabia Saudită, fiind la trei puncte distanţă de liderul Al-Ittihad.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este prima dată când Cristiano Ronaldo are o criză de nervi, la Al-Nassr. Portughezul a fost extrem de nervos şi în înfrângerea suferită de echipa sa cu Al-Ittihad. În acel meci, CR7 a lovit o sticlă de apa aflată pe marginea terenului, astfel arătându-şi nemulţumirea faţă de rezultatul înregistrat de echipa sa.

Lionel Messi a doborât un record stabilit de Cristiano Ronaldo în Europa

Lionel Messi a doborât un record stabilit de Cristiano Ronaldo în Europa! Performanță senzațională a superstarului de la PSG, în victoria cu Nice, din campionat, scor 2-0.

Golul lui Leo Messi din duelul cu Nice a fost al 702-lea său gol înscris în Europa, trecând astfel în acest clasament de Cristiano Ronaldo, care are 701 goluri marcate pe „bătrânul continent”.

Impresionant este și faptul că fotbalistul lui PSG a reușit această performanță, deși are 105 meciuri mai puțin jucate decât superstarul portughez. Mai mult decât atât, Leo Messi a ajuns și la borna de 1.000 goluri la care a contribuit în fotbalul european.

Vedeta lui PSG are și 298 de pase decisive date până acum, scriind istorie pentru Barcelona și PSG. Viitorul argentinianului la echipa din capitala Franței rămâne unul incert. Deși inițial s-a crezut că va semna prelungirea contractului, lucrurile s-au complicat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și