Închide meniul

Cristiano Ronaldo, dorit de o forţă a Europei! Clubul primeşte ajutor pentru a-l transfera pe starul portughez

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2023, 18:27

Cristiano Ronaldo, dorit de o forţă a Europei! Clubul primeşte ajutor pentru a-l transfera pe starul portughez

Cristiano Ronaldo, dorit de o forţă a Europei!

Cristiano Ronaldo, într-un meci jucat pentru Al-Nassr / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo este dorit de o forţă a Europei. Bayern Munchen vrea să îl transfere pe portughez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Germaniei a intenţionat să îl achiziţioneze pe Ronaldo şi înainte ca acesta să ajungă în Arabia Saudită, dar salariul era prea mare.

Cristiano Ronaldo, dorit de o forţă a Europei!

Potrivit abendzeitung-muenchen.de, un miliardar german s-a oferit să îi ajute pe cei de la Bayern Munchen cu transferul starului portughez.

Miliardarul german Marcus Schon i-ar fi trimis un mail lui Oliver Kahn, directorul general al lui Bayern Munchen, în care a propus să suporte o parte din salariu sau din suma de transfer.

Este de imaginat că ne-am putea angaja la o taxă de transfer sau să plătim excesul de salariu peste o sumă de bază dacă, în mod clar, compania noastră este identificată în mod clar ca facilitatorul tranzacției”, ar fi un pasaj din mail-ul trimis de Marcus Schon lui Oliver Kahn.

Reclamă

Cristiano Ronaldo este plătit cu 200 de milioane de euro pe an în Arabia Saudită.

Mirel Rădoi a fost demis de la Al-Tai, după înfrângerea cu Cristiano Ronaldo. Anunțul oficial

Mirel Rădoi a fost demis de la Al-Tai! Decizia arabilor a venit după eșecul cu Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo (0-2). Fostul selecționer ajunsese în Arabia Saudită în luna ianuarie a acestui an.

Rădoi a condus-o pe Al-Tai doar 13 meciuri și arabii au anunțat pe contul de Twitter că în locul său va rămâne, pentru o perioadă de timp, Pareto, fostul său antrenor secund.

Reclamă 4 / 0/3

Rădoi ajungea la Al-Tai în ianuarie, iar de atunci, în cele 13 meciuri în care a condus echipa a înregistrat patru victorii, cinci eșecuri și patru egaluri. Al-Tai a marcat 30 de goluri, încasând 29.

Românul de 42 de ani se desparte de Al-Tai, echipă pe care o lasă pe locul 7 în clasamentul din Arabia Saudită, cu 34 de puncte, departe de zona fierbinte a retrogradării.

Marius Şumudică, savuros după ce a pus mâna pe tricoul lui Cristiano Ronaldo

„Şumi” a dezvăluit că se mândreşte cu noua piesă din colecţia lui şi a precizat ce a vorbit cu Cristiano.

E la mine aici, îl țin pe umeraș, o să vin îmbrăcat cu el. La prima emisiune la care o să fiu invitat, o să vin cu el îmbrăcat. Am slăbit vreo 14 kilograme și mă încape. Nu am pătrățelele lui Ronaldo, dar mă încape.

Mai avem 5 etape, practic am rămas în prima ligă, ne-am îndeplinit obiectivul. Acum încercăm să mai facem puncte să terminăm la mijlocul clasamentului. Țin să menționez că nu i-am cerut tricoul (n.r.- lui Cristiano Ronaldo). Am vorbit cu el vreo două minute la pauză. Am un apartament la Madeira, pe care-l închiriez jucătorilor străini care ajung acolo.

Atunci, când jucam, directorul sportiv de la Maritimo a devenit partener cu Jorge Mendes, agentul care l-a transferat pe el peste tot. El și-a adus aminte de asta și a ținut să-mi dea amintire tricoul respectiv. De aceea nu l-a dat altcuiva”, a declarat Marius Șumudică la digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și