Închide meniul

Cristiano Ronaldo, elogiu în fața lui Lionel Messi! „Ai vrea să joci cu el în aceeași echipă?”. Răspunsul savuros al portughezului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 noiembrie 2022, 0:07

Cristiano Ronaldo, elogiu în fața lui Lionel Messi! „Ai vrea să joci cu el în aceeași echipă?. Răspunsul savuros al portughezului

Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre relația cu Lionel Messi

Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre relația cu Lionel Messi / Bestimage / Bruno Bebert / Bestimage via Hepta

Cristiano Ronaldo a avut un elogiu în fața lui Lionel Messi. CR7 a avut numai cuvinte de laudă la adresa marelui său rival cu care s-a luptat ani la rând pentru Balonul de Aur. Portughezul a dezvăluit că, dacă va avea ocazia, va ieși la masă cu Messi pentru a discuta ca între prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a vorbit la superlativ despre Messi în interviul-eveniment oferit în Anglia. Pe lângă declarațiile „explozive” despre situația de la Manchester United, atacantul lusitan a vorbit și despre relația pe care o are cu fostul căpitan al Barcelonei.

Cristiano Ronaldo, elogiu în fața lui Lionel Messi!

Cristiano Ronaldo l-a descris pe Lionel Messi drept „un jucător magic, care face lucruri extraordinare pentru fotbal”.

Ronaldo a fost întrebat și despre scenariul fabulos în care el și Messi ar putea deveni coechipieri.

„Un jucător magic, de top! Am împărțit scena timp de 16 ani. Imaginați-vă, 16 ani! Am o relație foarte bună cu el. Nu pot să spun că suntem prieteni în adevăratul sens al cuvântului. Prieten este cel cu care petreci timpul acasă, vorbești la telefon… îl consider mai mult un coechipier.

Reclamă

Este un tip pe care îl respect, pentru modul în care vorbește mereu despre mine. Și soția lui și prietena mea se respectă, amândouă sunt din Argentina. Deci totul e ok.

Ce aș putea să spun despre Messi? Este un om incredibil care face lucruri extraordinare pentru fotbal. El și Zidane sunt cei mai buni jucători pe care i-am văzut. Cu siguranță mi-ar plăcea să luăm masa împreună, îmi place să cunosc oameni noi și să aflu lucruri noi.

(N.r. – Ai vrea să joci cu Messi în aceeși echipă?) Orice este posibil în fotbal. Cu siguranță am vinde o mulțime de tricouri”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit The Sun.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, un nou atac la adresa lui Erik ten Hag

Cristiano Ronaldo a avut un nou atac la Erik ten Hag. Starul portughez a vorbit şi despre gestul din partida cu Tottenham, când a plecat înainte de finalul meciului.

Ronaldo spune că nu a fost singurul jucător de la Manchester United care a plecat înainte ca meciul cu Tottenham să se termine. Însă doar el a fost arătat cu degetul.

Starul portughez a mai spus că nu permite vreunui antrenor să îl bage doar 3 minute să joace într-o partidă.

Piers, voi fi sincer cu tine, poate regret cumva că am părăsit stadionul la amicalul cu Rayo Vallecano. Poate sau poate nu, nu știu. Este dificil să spun cu siguranță, dar să spunem că regret. În același timp, m-am simțit provocat de către antrenor. Nu permit ca un antrenor să îmi dea doar trei minute într-un joc. Scuze, nu sunt acel tip de jucător. Sunt conștient de ce pot oferi echipei (n.red. despre meciul cu Tottenham).

 Am fost eu și alți opt jucători, dar au vorbit doar despre mine. Toată lumea face asta. Anul trecut, mulți jucători procedau la fel.

La meciul acela, au mai plecat opt jucători, dar au vorbit doar despre oaia neagră, adică despre mine. Am înțeles, mi-am cerut scuze antrenorului, iar acel capitol a fost închis pentru mine. (…).

Bine, nu mă bagi contra lui Manchester City din respect pentru cariera mea, dar vrei să intru trei minute împotriva lui Tottenham. Nu are niciun sens. Cred că a făcut-o intenționat”, a spus Cristiano Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.

Reclamă
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, elogiu în fața lui Lionel Messi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
Vezi toate știrile
Citește și