Închide meniul

Cristiano Ronaldo a plecat şi de la stadion înainte de finalul meciului Manchester United – Tottenham 2-0! Cum au reacţionat colegii în vestiar

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 octombrie 2022, 11:40

Cristiano Ronaldo a plecat şi de la stadion înainte de finalul meciului Manchester United – Tottenham 2-0! Cum au reacţionat colegii în vestiar

Cristiano Ronaldo a plecat şi de la stadion înainte de finalul meciului Manchester United - Tottenham 2-0

Cristiano Ronaldo, doar rezervă în Manchester United - Tottenham 2-0 / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a plecat şi de la stadion înainte de fluierul final al meciului Manchester United – Tottenham 2-0. Nu numai că a părăsit banca de rezerve în minutul 90, dar starul lui United a plecat şi de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O altă problemă a lusitanului este şi reacţia pe care colegii au avut-o în vestiarul „diavolilor roşii”. Fotbaliştii nu au fost deloc interesaţi de situaţia lui CR7 şi au sărbătorit o victorie uriaşă, care a adus-o pe United pe locul 5 în Premier League, la un singur punct de Chelsea (locul 4).

Cristiano Ronaldo a plecat şi de la stadion înainte de finalul meciului Manchester United – Tottenham 2-0

La scurt timp după plecarea lui CR7, Erik ten Hag a venit cu prima reacţie. Antrenorul i-a transmis un avertisment starului portughez.

„L-am văzut, da, dar nu am vorbit cu el după. Mă voi ocupa de asta mâine, nu astăzi”, a transmis Erik ten Hag, citat de manchestereveningnews.co.uk.

Reclamă

Cotat la 20 de milioane de euro, Cristiano Ronaldo a bifat 12 meciuri în actualul sezon, reuşind să înscrie 2 goluri şi să ofere o pasă decisivă.

Cristiano Ronaldo a „explodat” și în Manchester United – Newcastle 0-0

Ronaldo nu se află la prima ieşire din acest sezon. A făcut circ şi în meciul cu Newcastle. Ronaldo a încercat să păcălească apărarea lui Newcastle în debutul reprizei a doua. În minutul 49, portarul oaspeților, Nick Pope, se pregătea să execute o lovitură liberă din afara careului.

Cristiano Ronaldo l-a deposedat pe goalkeeper-ul lui Newcastle și a marcat, dar arbitrul a făcut semn că golul nu va fi validat. Starul portughez a țâșnit către central, împreună cu ceilalți jucători ai lui Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii lui Erik ten Hag i-au cerut vehement explicații, Cristiano fiind cel mai vocal. Lusitanul s-a ales chiar cu cartonaș galben pentru proteste.

CR7 i-a explicat arbitrului Craig Pawson că alt jucător al lui Newcastle atinsese mingea înainte ca Nick Pope să se pregătească să o repună în joc, iar el n-a făcut decât să intercepteze. Arbitrul n-a fost însă de aceeași părere, considerând că fundașul lui Newcastle i-a pasat balonul lui Pope înainte ca el să fluiere reluarea meciului.

Cristiano Ronaldo reușise să înscrie și la faza precedentă, dar golul a fost anulat pentru o poziție de offside. Internaționalul lusitan a fost înlocuit în minutul 72, cu Marcus Rashford. De notat că aceasta a fost singura schimbare efectuată de Ten Hag în meciul dintre Manchester United și Newcastle.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și