Închide meniul

Cristiano Ronaldo, final de carieră? Dezvăluirea făcută de bunul său prieten: „Am vorbit cu el!”

Cosmin Cioboată Publicat: 17 decembrie 2022, 16:33

Reclamă
Cristiano Ronaldo, final de carieră? Dezvăluirea făcută de bunul său prieten: „Am vorbit cu el!

Cristiano Ronaldo a rămas liber de contract

Cristiano Ronaldo a rămas liber de contract / Profimedia

Cristiano Ronaldo se află la final de carieră? Aceasta este întrebarea pe care fanii starului portughez și-o pun în prezent. Atacantul de 37 de ani a rămas liber de contract după despărțirea cu scandal de Manchester United, iar multe voci se întreabă dacă nu cumva lusitanul se gândește să agațe ghetele în cui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Despre scenariul respectiv, care ar cutremura lumea fotbalului, a vorbit și Patrice Evra.

Cristiano Ronaldo, final de carieră? Dezvăluirea făcută de bunul său prieten: „Am vorbit cu el!”

Bunul prieten al lui Cristiano Ronaldo a dezvăluit că a vorbit recent cu el și, în urma discuției, a rămas cu impresia că portughezul ar lua în calcul varianta retragerii. În prezent, Cristiano se antrenează în Spania, la baza lui Real Madrid.

„Când am vorbit de curând cu el, nu am discutat despre Campionatul Mondial. Am vorbit despre viața personală și despre familie. Nu vreau să vorbesc în numele lui, însă nu m-aș declara surprins dacă s-ar retrage”, a spus Patrice Evra, potrivit skysports.com.

Cristiano Ronaldo și Patrice Evra au fost colegi la Manchester United în perioada 2006-2009.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, „back in business” la Madrid! Cum a fost surprins starul portughez la baza Realului

Cristiano Ronaldo este „back in business” la Madrid. Starul portughez se antrenează la baza Realului, în timp ce își caută o nouă echipă. CR7 este liber de contract după despărțirea de Manchester United și vrea să se mențină în formă.

Ronaldo a primit acceptul să se antreneze la Ciudad Deportiva de Valdebebas, baza de pregătire a Realului, după ce a încheiat aventura de la Campionatul Mondial alături de naționala Portugaliei.

La scurt timp după aflarea veștii că Cristiano a revenit la Madrid, jurnaliștii spanioli au publicat prima fotografie cu atacantul de 37 de ani, la Valdebebas.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronalddo a fost surprins pe terenul de antrenament, în timp ce efectua o sesiune de stretching.

Cu puțin timp înainte de apariția pozei respective, atacantul lusitan a fost filmat de jurnaliști în momentul sosirii la Valdebebas, într-o mașină de lux.

Momentan, conducătorii lui Real Madrid nu iau în calcul o posibilă revenire a lui Cristiano Ronaldo în tricoul „blanco”. Starul portughez a mai jucat la echipa de pe Santiago Bernabeu în perioada 2009-2018.

Cristiano Ronaldo, prima reacție după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială din Qatar

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după ce Portugalia a fost eliminată de Maroc de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Starul lusitan a asigurat că s-a dedicat în totalitate națiunii sale. A spus însă că visul cuceririi trofeului suprem s-a încheiat.

“Câștigarea unei Cupe Mondiale pentru Portugalia a fost cel mai mare și cel mai ambițios vis al carierei mele. Din fericire, am câștigat multe titluri de dimensiune internațională, inclusiv pentru Portugalia, dar să pun numele țării noastre la cel mai înalt nivel din lume a fost cel mai mare vis al meu.

Reclamă

Am luptat pentru asta. Am luptat din greu pentru acest vis. În cele cinci Cupele Mondiale la care am participat în utlimii 16 ani, mereu alături de mari jucători și susținut de milioane de portughezi, am dat totul. Am lăsat totul în teren. Nu m-am ferit de luptă și nu am renunțat niciodată la acest vis.

Din păcate, ieri visul s-a încheiat. Nu merită să reacționezi nervos. Vreau doar să știe toată lumea că s-au spus multe, s-au scris multe, s-au speculat multe, dar dedicarea mea pentru Portugalia nu s-a schimbat nicio clipă. Am luptat pentru obiectivul tuturor și nu aș întoarce niciodată spatele colegilor și țării mele.

Deocamdată, nu mai sunt multe de spus. Mulțumesc, Portugalia. Mulțumesc, Qatar. Visul a fost frumos cât a durat… Acum, a venit timpul să fiu un bun sfătuitor și să-i las pe restul să tragă propriile concluzii”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și