Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, prima reacție după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială. „Visul s-a încheiat! A venit timpul să-i las pe restul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2022, 17:22

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, prima reacție după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială. „Visul s-a încheiat! A venit timpul să-i las pe restul!

Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial

Cristiano Ronaldo, în timpul meciului Maroc - Portugalia, de la CM 2022 / Profimedia

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după ce Portugalia a fost eliminată de Maroc de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Starul lusitan a asigurat că s-a dedicat în totalitate națiunii sale. A spus însă că visul cuceririi trofeului suprem s-a încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câștigarea unei Cupe Mondiale pentru Portugalia a fost cel mai mare și cel mai ambițios vis al carierei mele. Din fericire, am câștigat multe titluri de dimensiune internațională, inclusiv pentru Portugalia, dar să pun numele țării noastre la cel mai înalt nivel din lume a fost cel mai mare vis al meu.

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial

Am luptat pentru asta. Am luptat din greu pentru acest vis. În cele cinci Cupele Mondiale la care am participat în utlimii 16 ani, mereu alături de mari jucători și susținut de milioane de portughezi, am dat totul. Am lăsat totul în teren. Nu m-am ferit de luptă și nu am renunțat niciodată la acest vis.

Din păcate, ieri visul s-a încheiat. Nu merită să reacționezi nervos. Vreau doar să știe toată lumea că s-au spus multe, s-au scris multe, s-au speculat multe, dar dedicarea mea pentru Portugalia nu s-a schimbat nicio clipă. Am luptat pentru obiectivul tuturor și nu aș întoarce niciodată spatele colegilor și țării mele.

Deocamdată, nu mai sunt multe de spus. Mulțumesc, Portugalia. Mulțumesc, Qatar. Visul a fost frumos cât a durat… Acum, a venit timpul să fiu un bun sfătuitor și să-i las pe restul să tragă propriile concluzii”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Luis Figo l-a criticat pe Fernando Santos după ce l-a lăsat pe bancă pe Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a intrat abia în minutul 51 al confruntării dintre Maroc și Portugalia, la scorul de 1-0 pentru africani. Luis Figo e convins că lusitanii puteau să evite eliminarea de la Mondial dacă veteranul de 37 de ani ar fi jucat din primul minut.

„Nu poți câștiga Cupa Mondială cu Cristiano pe bancă. A fost o greșeală că l-a lăsat pe Cristiano Ronaldo pe bancă. Această înfrângere este responsabilitatea lui Fernando Santos!”, a „tunat” Luis Figo, citat de as.com.

Reclamă 4 / 0/3

Înfrângerea cu Maroc ar putea fi ultimul meci pentru Cristiano Ronaldo la un Campionat Mondial. Starul portughez va avea 41 de ani la următoarea Cupă Mondială, în 2026.

Un singur gol a înscris Ronaldo pentru Portugalia la CM din Qatar, din penalty, în meciul cu Ghana din grupe, câștigat cu scorul de 3-2. Cristiano Ronaldo a început ca rezervă și partida cu Elveția din optimi, câștigată cu 6-1.

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial!

Starul lusitan nu și-a putut stăpâni lacrimile și și-a dat frâu liber emoțiilor, la finalul meciului cu Maroc, pierdut cu 1-0. Atacantul de 37 de ani a continuat să plângă în hohote pe tunelul stadionului, în drumul spre vestiare.

Cristiano Ronaldo a fost introdus în repriza secundă a duelului Maroc – Portugalia 1-0, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar 2022, și a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala lusitană.

Ronaldo, doar rezervă cu Maroc, a fost introdus în teren de Fernando Santos în minutul 51. Cu acest prilej a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei. Niciun alt jucător din istoria fotbalului nu a adunat mai multe apariții pentru țara sa.

Ronaldo împarte primul loc în ierarhia selecțiilor cu un jucător din Kuweit, Bader Al-Mutawa. Pe locul secund este un malaezian, Soh Chin Ann, cu 195 de meciuri.

Reclamă
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, prima reacție după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială
  • Starul portughez a rupt tăcerea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și