Închide meniul

Cristiano Ronaldo, gest golănesc după ce tot stadionul a început să îi scandeze numele lui Lionel Messi. Ce s-a întâmplat în Al Hilal – Al Nassr 2-0

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2023, 8:55

Cristiano Ronaldo, gest golănesc după ce tot stadionul a început să îi scandeze numele lui Lionel Messi. Ce s-a întâmplat în Al Hilal – Al Nassr 2-0

Cristiano Ronaldo, gest golănescu după ce tot stadionul a început să îi scandeze numele lui Lionel Messi

Cristiano Ronaldo, nemulţumit în timpul unui meci / Profimediaimages

  • Cristiano Ronaldo şi-a ieşit din minţi
  • Gestul făcut după înfrângerea lui Al Nassr

Cristiano Ronaldo a făcut un gest golănesc după ce tot stadionul a început să îi scandeze numele lui Lionel Messi, la finalul derby-ului Al Hilal – Al Nassr, scor 2-0, din campionatul Arabiei Saudite. Starul portughez nu a mai rezistat şi a avut o reacţie reprobabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a ratat şansa de a-şi trece în cont al 12-lea gol stagional, iar echipa lui a făcut un nou pas greşit în lupta pentru titlu. A fost învinsă în derby-ul cu Al Hilal, în care fanii echipei gazdă au avut „meciul” lor cu CR7.

Cristiano Ronaldo, gest golănesc după ce tot stadionul a început să îi scandeze numele lui Lionel Messi

Cristiano şi-a păstrat cu greu cumpătul în partida în care Ighalo a reuşit o „dublă” pentru Al Hilal. A primit cartonaş galben după o intervenţie de necrezut la adresa unui adversar. I-a aplicat un procedeu judo, cu care l-a pus la pământ.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU FAULTUL LUI RONALDO

La finalul meciului, atacantul în vârstă de 38 de ani şi-a ieşit din minţi. Tot stadionul a început să îi strige numele marelui său rival, Lionel Messi. Ronaldo a cedat şi a dus mâna la organele genitale, ca răspuns la adresa fanilor lui Al Hilal. Imaginile au devenit imediat virale pe reţelele de socializare, iar CR7 şi-a atras critici dure.

Reclamă

A fost al doilea meci la rând în care Al Nassr nu reuşeşte să câştige. Liderul Al Ittihad se poate distanţa astfel la şase puncte de echipa la care Cristiano Ronaldo primeşte cel mai mare salariu din istoria fotbalului, 200 de milioane de euro.

Lionel Messi a primit o ofertă oficială de la Al Hilal

Lionel Messi, care mai are contract cu PSG până pe 30 iunie, este tot mai aproape de a pleca din Ligue 1. Despărţirea iminentă a fost anunţat chiar pe prima pagină din L’Equipe, după tensiunile apărute între starul argentinian și fanii campioanei, care l-au huiduit în mai multe rânduri, în 2023.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, Fabrizio Romano a precizat că pe adresa impresarului lui Messi a venit o ofertă oficială din Arabia Saudită. Dacă va accepta, va primi un salariu de 400 de milioane de euro pe an. Ar putea fi din nou adversarul marelui său rival, Cristiano Ronaldo.

Cum arată topul salariilor din sport:

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

Totuşi, prioritatea lui Lionel Messi este să continue în Europa. Aşteaptă o propunere de la Barcelona, pentru a-şi decide viitorul. În momentul de faţă, oferta primită de a-şi prelungi contractul cu PSG nu a fost acceptată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Fotbal extern • 22 mart., 16:33
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită