Închide meniul

Fabrizio Romano: Lionel Messi a primit o ofertă oficială de la Al Hilal! Salariul incredibil pe care îl poate primi argentinianul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 aprilie 2023, 23:29

Fabrizio Romano: Lionel Messi a primit o ofertă oficială de la Al Hilal! Salariul incredibil pe care îl poate primi argentinianul

Lionel Messi ar urma să fie anunţat la Al Hilal pe 6 iunie

Leo Messi, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Fabrizio Romano a dezvăluit că Lionel Messi a primit o ofertă oficială de la Al Hilal. Starul argentinian în vârstă de 35 de ani este tentat de şeici cu un salariu incredibil. Cunoscutul jurnalist specializat pe transferuri a oferit detalii de ultimă oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, care mai are contract cu PSG până pe 30 iunie, este tot mai aproape de a pleca din Ligue 1. Despărţirea iminentă a fost anunţat chiar pe prima pagină din L’Equipe, după tensiunile apărute între starul argentinian și fanii campioanei, care l-au huiduit în mai multe rânduri, în 2023.

Lionel Messi a primit o ofertă oficială de la Al Hilal

În acest context, Fabrizio Romano a precizat că pe adresa impresarului lui Messi a venit o ofertă oficială din Arabia Saudită. Dacă va accepta, va primi un salariu de 400 de milioane de euro pe an, cel mai mare din istoria fotbalului. Ar putea fi din nou adversarul marelui său rival, Cristiano Ronaldo.

Totuşi, prioritatea lui Lionel Messi este să continue în Europa. Aşteaptă o propunere de la Barcelona, pentru a-şi decide viitorul. În momentul de faţă, oferta primită de a-şi prelungi contractul cu PSG nu a fost acceptată.

Reclamă

Al Hilal este pe locul 4 în Serie A şi vrea să îşi facă o echipă de staruri pentru a se lupta cu şanse la câştigarea titlului. Lionel Messi este primul pe lista transferurilor.

L`Equipe: Lionel Messi și PSG sunt aproape de despărțire

Francezii susțin, într-un subtitlu, și că ”aventura lui Leo Messi de sezonul viitor nu trebuie să fie la PSG”. Asta în situația în care cele două părți nu au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului scandent la finalul acestui sezon.

Același L`Equipe îl critica pe Messi după meciul din weekend dintre PSG și Lyon, 0-1, în care septuplul câștigător al Balonului de Aur era notat cu 3, după ce pierdea 26 de mingi în timpul partidei de pe Parc des Princes.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, șansele ca Messi să revină la Barcelona par din ce în ce mai mari. Un lucru care a fost lăsat să se înțeleagă și de vicepreședintele catalanilor, Rafa Yuste, după cele 29 de goluri și 32 de assist-uri reușite de Lionel, în tricoul parizienilor.

”Am purtat discuții cu cei din anturajul lui Leo Messi. Leo știe cât de mult îl apreciem și mi-ar plăcea să se întoarcă aici. Cu siguranță, Messi iubește clubul Barcelona și orașul, așa că sperăm să găsim condițiile corecte ca el să continue să scrie istorie aici”, a spus Yuste.

Messi poate pleca din postura de campion de pe Parc des Princes. PSG este lider în Ligue 1, dar a fost eliminată din Cupa Franţei. Nantes – Lyon (miercuri, 22:10) şi Annecy – Toulouse (joi, 21:45) sunt semifinalele Cupei. Ambele partide vor fi LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Lionel Messi, evoluție catastrofală în PSG – Lyon 0-1

Lionel Messi a avut o evoluție catastrofală în PSG – Lyon 0-1, a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu pentru campioana din Hexagon, în Ligue 1, după cea cu Rennes (0-2).

Messi nu a arătat nimic în duelul de pe Parc des Princes, iar L`Equipe i-a dat nota 3, trecând în dreptul său cuvântul ”plictisit”. Alte două staruri au fost notate cu 3, Kylian Mbappe și Marco Verratti.

Nota argentinianului a venit după o statistică pe care starul lui PSG speră să o uite cât mai repede. În meciul cu Lyon, Messi a pierdut nu mai puțin de 26 de mingi, un lucru greu de imaginat ținând cont de valoarea septuplului câștigător al Balonului de Aur.

”Este clar un record printre jucătorii de pe teren. Messi și-a pierdut fotbalul de la revenirea din Qatar, care l-a transformat într-un zeu. În ochii suporterilor, Messi simbolizează spirala negativă în care s-a adâncit PSG, de la începutul lui 2023”, au notat cei de la L`Equipe.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și