Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, GOLAZO în Manchester United – Tottenham. Cu 806 goluri în carieră, portughezul a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului!

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 martie 2022, 20:20

Reclamă
Cristiano Ronaldo, GOLAZO în Manchester United – Tottenham. Cu 806 goluri în carieră, portughezul a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului!

Cristiano Ronaldo, gol fabulos în Manchester United - Tottenham

Profimediaimages

Defensiva oaspeţilor nu a avut nicio şansă în minutul 12, când Fred i-a pasat superb lui CR7. Revenit în lotul „diavolilor”, Ronaldo a şutat de la peste 25 de metri şi nu i-a dat nicio şansă lui Hugo Lloris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, gol fabulos în Manchester United – Tottenham

Ronaldo nu s-a mulţumit cu atât şi a mai marcat o dată, în minutul 38. A înscris, cu uşurinţă, din pasa perfectă a lui Jadon Sancho.

Cristiano Ronaldo a ajuns astfel la 806 goluri marcate în carieră şi a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului. Potrivit FIFA, Josef Bican a avut 805 goluri în 530 de meciuri între 1931 şi 1955.

Reclamă

Potrivit statisticilor înregistrate de RSSSF, numai Ronaldo şi Bican au depăşit borna de 800 de goluri marcate în carieră:

1. Cristiano Ronaldo (Portugalia): 806
2. Josef Bican (Austria/Cehoslovacia): 805
3. Romario (Brazilia): 772
4. Pele (Brazilia): 767
5. Lionel Messi (Argentina): 759
6. Ferenc Puskas (Ungaria): 746
7. Gerd Müller (Germania): 735

Cristiano Ronaldo a ajuns acum la 95 de goluri marcate în Premier şi l-a egalat pe Ruud van Nistelrooy. Mai este depăşit doar de Wayne Rooney (183), Ryan Giggs (109) şi Paul Scholes (107).

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo i-a spus lui Jorge Mendes că vrea să plece de la Manchester United

Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu se mai simte bine la Manchester United. Starul portughez a lipsit la derby-ul orașului Manchester și s-a pregătit individual la ultimul antrenament. CR7 a fost însoțit de doi bodyguarzi la baza „diavolilor” și i-a spus impresarului său, Jorge Mendes, că vrea să plece la vară.

Tensiunea din vestiarul lui Manchester United este din ce în ce mai mare, în prim-plan cu Cristiano Ronaldo. Atacantul lusitan a fost lăsat în afara lotului la derby-ul cu Manchester City, din cauza unor probleme la șold.

Explicațiile managerului Ralf Rangnick au fost puse la îndoială de presa britanică. Jurnaliştii britanici consideră că CR7 s-ar fi autoexclus din lotul lui United, la aflarea veştii că urma să fie lăsat pe bancă la meciul de pe Etihad.

Ronaldo este hotărât să plece de la Manchester United la vară, după un singur sezon petrecut pe Old Trafford, de la revenire. Jorge Mendes, impresarul lusitanului, a încercat să-l calmeze și să-l facă să se mai gândească, dar discuția s-a doveditat a fi un eșec, anunţă The Sun.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și