Închide meniul

Cristiano Ronaldo i-a spus lui Jorge Mendes că vrea să plece de la Manchester United! Starul portughez a venit la ultimul antrenament însoțit de bodyguarzi

Cosmin Cioboată Publicat: 9 martie 2022, 20:00

Reclamă
Cristiano Ronaldo i-a spus lui Jorge Mendes că vrea să plece de la Manchester United! Starul portughez a venit la ultimul antrenament însoțit de bodyguarzi

Cristiano Ronaldo i-a spus lui Jorge Mendes că vrea să plece de la Manchester United

Profimedia

Tensiunea din vestiarul lui Manchester United este din ce în ce mai mare, în prim-plan cu Cristiano Ronaldo. Atacantul lusitan a fost lăsat în afara lotului la derby-ul cu Manchester City, din cauza unor probleme la șold.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo l-a anunțat pe Jorge Mendes că vrea să plece de la Manchester United

Explicațiile managerului Ralf Rangnick au fost puse la îndoială de presa britanică. Jurnaliştii britanici consideră că CR7 s-ar fi autoexclus din lotul lui United, la aflarea veştii că urma să fie lăsat pe bancă la meciul de pe Etihad.

Ronaldo este hotărât să plece de la Manchester United la vară, după un singur sezon petrecut pe Old Trafford, de la revenire. Jorge Mendes, impresarul lusitanului, a încercat să-l calmeze și să-l facă să se mai gândească, dar discuția s-a doveditat a fi un eșec, anunţă The Sun.

Cristiano Ronaldo a venit la antrenamentul lui Manchester United însoțit de doi bodyguarzi

Ronaldo a plecat în Portugalia la ora meciului cu Manchester City, iar la revenirea în Anglia s-a antrenat individual la baza lui Manchester United, a mai notat sursa citată.

Mai mult, Cristiano Ronaldo a apărut la antrenamentul de astăzi însoțit de doi bodyguarzi, potrivit cotidianului Marca.

Reclamă

Conform The Sun, atmosfera din vestiarul lui United este foarte tensionată, restul jucătorilor fiind conștienți de nemulțumirea portughezului. În ciuda eforturilor lui Rangnick de a-și ține jucătorii uniți, vestiarul tinde să se „rupă” în mai multe tabere.

Cristiano Ronaldo mai are contract cu United până în vara anului 2023.

Manchester City – Manchester United 4-1. Accidentarea lui Cristiano Ronaldo, pusă sub semnul întrebării: „Ceva îmi scapă”

Înaintea derby-ului orașului Manchester, Roy Keane, fostul mare mijlocaș al lui United, a pus sub semnul întrebării accidentarea lusitanului.

Reclamă 4 / 0/3

„Spunem despre Ronaldo că este o maşinărie de fotbal şi că se accidentează foarte rar… ceva îmi scapă”, a spus Roy Keane, citat de SkySports.

Cristiano Ronaldo, sfătuit de Frank Lebouef să se retragă: „Nu vreau să-mi fie milă de el!”

Frank Lebouef, fostul campion mondial din 1998, i-a recomandat lui Ronaldo să se gândească serios să agaţe ghetele în cui la finalul sezonului.

„Cred că vine un moment în care trebuie să te gândești ‘Ce fac în viața și în cariera mea?’. Cred că este timpul ca Ronaldo să aibă o discuție cu el, poate și cu persoanele apropiate, și să vadă dacă mai are viitor în această carieră.

Nu vreau să-mi fie milă de Ronaldo când mă uit la el, pentru că a fost la cel mai înalt nivel atât de mulți ani. Nu vreau ca el să fie un jucător normal, pentru că este un jucător exceptional.

După meciul Atletico Madrid – Manchester United, scor 1-1, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fanii echipei engleze au criticat prestația lui Cristiano Ronaldo. Cred că ar fi mai bine dacă s-ar retrage acum, la cel mai înalt nivel, decât să mai încerce să joace doi sau trei ani și să nu mai fie același jucător.”, a declarat Frank Lebouef, citat de ESPN.

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere: „Vreau să mai joc 4-5 ani!”

În ciuda vorbelor din jurul său, Ronaldo rămâne concentrat şi spune că vrea să mai joace cel puţin 4 ani.

„Este greu să spui că nu îmi doresc mai mult. Atâta timp cât mă aflu la un club care îmi oferă oportunitatea să mai câştig câteva lucruri, de ce să nu îmi doresc mai mult?

Reclamă

Ştiu că nu mai am mulţi ani de jucat, poate 4 sau 5, vom vedea. Dar vreau să mai câştig nişte lucruri.”, a spus Cristiano Ronaldo, pentu Dazn.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și