Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou tricoul său lui Marius Şumudică! Moment superb la finalul duelului Al Nassr – Al Raed 4-0

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 aprilie 2023, 8:23

Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou tricoul său lui Marius Şumudică! Moment superb la finalul duelului Al Nassr – Al Raed 4-0

Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou tricoul său lui Marius Şumudică

Cristiano Ronaldo şi Marius Şumudică/ Twitter

Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou tricoul său lui Marius Şumudică. Starul lusitan s-a întâlnit cu antrenorul român la finalul duelului dintre Al Nassr şi Al Raed, din prima ligă din Arabia Saudită. CR7 i-a oferit tricoul său lui „Şumi”, gest pe care antrenorul nu-l va uita niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Nassr şi Al Raed s-au duelat în etapa a 24-a din prima ligă din Arabia Saudită. Trupa lui Cristiano Ronaldo a câştigat clar partida, scor 4-0.

Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou tricoul său lui Marius Şumudică

Marius Şumudică şi Cristiano Ronaldo s-au întâlnit în drumul către vestiare, la finalul partidei. Starul lusitan nu a rămas indiferent, şi i-a oferit tricoul său tehnicianului român. De asemenea, CR7 a afişat şi un zâmbet larg pe faţă, iar ulterior, „Şumi” l-a îmbrăţişat pe acesta.

Totodată, cei doi s-au întâlnit şi înainte de fluierul de start al partidei. Tehnicianul român şi starul lui Al-Nassr au discutat câteva minute, după sesiunea de încâlzire a jucătorilor.

Reclamă

Faptul că a primit tricoul de la Cristiano Ronaldo a fost, probabil, singurul motiv de bucurie al lui Marius Şumudică. Al Raed a fost învinsă categoric, cu scorul de 4-0.

Silviu Lung Jr. a încasat primul gol după doar patru minute scurse din meci. Cristiano Ronaldo a marcat cu o lovitură de cap. Ghareeb a majorat diferenţa în repriza secundă, în minutul 55, iar pe final de joc, Al Nassr a mai înscris de două ori, prin Maran şi Al Sulaiheem.

Graţie succesului cu Al Raed, Al Nassr a acumulat 56 de puncte, fiind pe locul 2 în prima ligă din Arabia Saudită. De cealaltă parte, Al Raed, formaţia lui Marius Şumudică, ocupă poziţia a 11-a, cu 26 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat Marius Şumudică după golul primit de la Cristiano Ronaldo

A apărut prima reacţie a lui Marius Şumudică după golul primit de la Cristiano Ronaldo în meciul Al Nassr – Al Raed, scor 4-0, din etapa a 24-a a campionatului Arabiei Saudite. Silviu Lung Jr, titularizat în poarta oaspeţilor, a încasat gol de la starul portughez după numai patru minute. Şi Alexandru Mitriţă a jucat din primul minut.

„Am jucat împotriva unei echipe mai bune decât noi. Primele goluri primite au fost primite în urma unor greşeli individuale. După aceea, ne-a fost greu să mai revenim. Prin urmare, i-am schimbat pe jucătorii importanţi pentru a-i odihni înaintea meciului cu Al Batin.

Am pierdut pentru că avem câţiva jucători care nu pot alerga, cu mingea la picior, mai mult de 20 de metri. Este treaba mea să îi învăţ pe jucători elemente de bază ale fotbalului? Nu am pierdut din cauza pregătirii fizice, am primit două goluri după minutul 90, moment în care schimbasem toţi jucătorii străini.

Al Nassr este o echipă dificilă, cu jucători tehnici. Avem nevoie de încă patru puncte pentru a ne menţine în prima ligă şi trebuie să îmi recuperez jucătorii. Suporterii trebuie să cunoască situaţia de la echipă„, a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și