Închide meniul

Cristiano Ronaldo îi aşteaptă în Arabia Saudită pe Karim Benzema şi Lionel Messi: „Sunt bineveniţi”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iunie 2023, 10:59

Reclamă
Cristiano Ronaldo îi aşteaptă în Arabia Saudită pe Karim Benzema şi Lionel Messi: Sunt bineveniţi”

Cristiano Ronaldo îi aşteaptă în Arabia Saudită pe Karim Benzema şi Lionel Messi

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al-Nassr / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo îi aşteaptă în Arabia Saudită pe Karim Benzema şi Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul portughez a anunţat că va continua la Al-Nassr şi sezonul viitor. Cristiano Ronaldo câştigă 200 de milioane de euro pe sezon în Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo îi aşteaptă în Arabia Saudită pe Karim Benzema şi Lionel Messi

După ce l-au convins pe Cristiano Ronaldo să meargă în Arabia Saudită, şeicii nu se opresc aici.

Karim Benzema şi Lionel Messi au primit şi ei oferte de nerefuzat din Arabia Saudită.

„Jucătorii mari, numele mari sau jucătorii tineri sunt cu toții bineveniți. Dacă se va întâmpla acest lucru, campionatul se va îmbunătăți. Vârsta nu reprezintă un lucru esențial. Important este spiritul competitiv al jucătorilor”, a declarat, recent, Cristiano Ronaldo într-un interviu.

Reclamă

„Sunt fericit aici, vreau să continui aici și voi continua aici. În opinia mea, dacă vor reuși ce și-au propus în următorii 5 ani, cei din Arabia Saudită vor avea un campionat în primele 5 din lume”, a punctat Cristiano Ronaldo.

Karim Benzema, foarte tentat să meargă în Arabia Saudit! L-a contactat deja pe Cristiano Ronaldo

Potrivit AS.com, Karim Benzema s-ar fi înţeles deja cu Al-Ittihad, campioana Arabiei Saudite. Benzema ar urma să semneze un contract pe două sezoane cu echipa antrenată în trecut de Victor Piţurcă. În fiecare an dintre cei doi de contract, Benzema va câştiga 100 de milioane de euro.

Karim Benzema l-ar fi contactat deja pe Cristiano Ronaldo pentru a se interesa cum e viaţa în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi e tentat şi el să meargă în Arabia Saudită, Al-Hilal făcându-i o ofertă de pe altă planetă: 1,2 miliarde de euro pentru două sezoane!

Lionel Messi pleacă de la PSG. Christophe Galtier: „Va fi ultimul meci al lui Leo pe Parc des Princes”

Lionel Messi pleacă de la PSG. Anunţul oficial a fost făcut de antrenorul campioanei din Hexagon, Christophe Galtier. El va evolua pentru ultima oară în tricoul parizienilor, pe Parc des Princes, sâmbătă, cu Clermont.

Într-adevăr, doar anunţul oficial mai lipsea despre despărţirea lui Lionel Messi de PSG. Rămâne de văzut unde va merge starul argentinian, care are oferte de la Barcelona, din Arabia Saudită şi din Statele Unite.

Am avut privilegiul de a antrena cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Va fi ultimul meci al lui Leo pe Parc des Princes împotriva lui Clermont”, a spus Galtier, într-o conferinţă de presă.

Messi, oferte de la Al-Hilal şi Barcelona

Messi nu şi-ar fi dorit nimic mai mult decât să se întoarcă în locul care i-a fost casă încă de când a părăsit Argentina, la vârsta de 12 ani, în căutarea visului său fotbalistic.

Dar tabăra sa a transmis Barcelonei că decizia privind viitorul său este iminentă şi că nu mai poate aştepta o propunere din partea lor, care nu a sosit, în ciuda promisiunilor că clubul catalan ar avea ceva până acum.

În vârstă de 35 de ani, câştigătorul Cupei Mondiale îşi doreşte să rămână în Europa, dar, după ce s-a decis că va părăsi Paris St-Germain în această vară, ofertele care vor veni de pe continent nu au fost suficient de atractive.

Reclamă

În Arabia Saudită există oficiali guvernamentali care lucrează deja la sosirea sa. Aceştia au fost anunţaţi că Messi a acceptat o ofertă foarte avantajoasă de la Al-Hilal şi se pregătesc pentru mutare. Aceasta ar putea fi pur şi simplu tabăra sa care se pregăteşte pentru decizia sa – sau este cea mai atractivă propunere pentru jucător.

Inter Miami este o altă opţiune, deşi un acord de împrumut între ei şi Barcelona – în care el ar ajunge temporar la clubul catalan – nu este în cărţi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și