Închide meniul

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Kevin de Bruyne la Al-Nassr! Șefii saudiți, presați să facă o ofertă uriașă pentru belgian

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2024, 15:20

Reclamă
Cristiano Ronaldo îl vrea pe Kevin de Bruyne la Al-Nassr! Șefii saudiți, presați să facă o ofertă uriașă pentru belgian

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Kevin de Bruyne la Al-Nassr!

Colaj cu Cristiano Ronaldo și Kevin de Bruyne / Profimedia

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Kevin de Bruyne la Al-Nassr! Lusitanul îi încurajează pe conducătorii clubului saudit Al Nassr să îi prezinte o ofertă profitabilă de un milion de dolari pe săptămână starului de la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur îl vede pe De Bruyne ca pe o achiziţie transformatoare pentru echipa din Riad, pe care o poate ridica în vârful Saudi Pro League.

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Kevin de Bruyne la Al-Nassr!

Contractul lui De Bruyne cu Manchester City urmează să expire vara viitoare şi, în timp ce campionii Premier League pregătesc negocieri pentru o reînnoire, mijlocaşul în vârstă de 33 de ani este de aşteptat să se confrunte cu o reducere semnificativă a salariului său actual de 375.000 de lire sterline pe săptămână pentru a rămâne la club.

Acest scenariu ar putea deschide uşa pentru Al-Nassr, scrie Mundo Deportivo, ptorivit news.ro.

În momentul de față, Al-Nassr se luptă pentru câștigarea titlului în Arabia Saudită. De asemenea, echipa lui Cristiano Ronaldo joacă și în Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă

Cristiano Ronaldo a marcat în Al Nassr – Al Orubah şi a stabilit un nou record uriaş

Cristiano Ronaldo a marcat în Al Nassr – Al Orubah şi a stabilit un nou record uriaş. A ajuns la 600 de meciuri oficiale în care a reuşit să marcheze.

Cristiano Ronaldo are un start de sezon fabulos pentru Al Nassr. A marcat deja de 8 ori în toate competiţiile.

După golul marcat în partida cu Al Orubah, starul portughez a ajuns la 905 goluri marcate în carieră. De asemenea, Ronaldo a marcat în 600 de meciuri oficiale pe care le-a jucat. Cristiano Ronaldo a deschis scorul din penalty pentru echipa sa, în minutul 17.

Reclamă

Peste 12 minute, Cristiano Ronaldo i-a pasata decisiv lui Sadion Mane, care a marcat al doilea gol pentru Al Nassr.

De când a venit la Al Nassr, Cristiano Ronaldo a marcat de 72 de ori şi a dat 18 pase decisive în cele 79 de meciuri jucate. Ronaldo poate fi văzut şi în Liga Campionilor Asiei, competiţie ce se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Cristiano Ronaldo a marcat în ziua în care era născut tatăl său şi a avut un mesaj special

Cristiano Ronaldo a marcat în ziua în care era născut tatăl său şi a avut un mesaj special pentru acesta, după Al-Nassr – Al Rayyan 2-1, meci transmis în AntenaPLAY din Liga Campionilor Asiei. La finalul meciului în care a ratat mai multe ocazii mari de a marca, Cristiano Ronaldo le-a dezvăluit tuturor de ce golul din Liga Campionilor Asiei a fost unul atât de special pentru el.

„Mi-aş fi dorit ca tatăl meu să fie în viaţă. Acest gol îi este dedicat lui, pentru că azi ar fi fost ziua lui de naştere”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo, pentru tatăl său care, din păcate, nu a apucat să-şi vadă fiul devenind unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:15

Coco Gauff a defilat în finala de la Beijing! Victorie categorică pentru amerincancă în faţa Karolinei Muchova

17:05

Botoșani – Rapid LIVE TEXT (18:15). Giuleștenii lui Șumudică, față în față cu ultima clasată. Echipele de start

16:57

EXCLUSIVNicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania: „Să câştigăm ambele meciuri şi să terminăm grupa pe primul loc!”

16:55

A oprit meciul juniorilor pentru a ajunge la Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova! Gestul incredibil al unui antrenor

16:35

Probleme uriaşe la Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB! Încă un jucător, trimis acasă de la naţională

16:30

„Sânge rece!” Cum au reacţionat italienii după ce Răzvan Marin a fost desemnat omul meciului cu Juventus: „A fost foarte dificil”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 6 VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal
Citește și