Închide meniul

Cristiano Ronaldo, înapoi acasă! Starul lusitan s-a antrenat la baza lui Real Madrid, după eliminarea de la Campionatul Mondial

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 decembrie 2022, 18:41

Cristiano Ronaldo, înapoi acasă! Starul lusitan s-a antrenat la baza lui Real Madrid, după eliminarea de la Campionatul Mondial

Cristiano Ronaldo s-a antrenat la baza lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Real Madrid/ Profimedia

Cristiano Ronaldo s-a antrenat la baza lui Real Madrid, la doar câteva zile după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial. Starul lusitan a rămas fără angajament, după ce recent şi-a încheiat contractul cu Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a participat alături de Portugalia la Campionatul Mondial din Qatar. Lusitanii au fost eliminaţi surpinzător în sferturi, de către Maroc. A fost ultimul turneu final mondial din cariera lui CR7.

Cristiano Ronaldo, înapoi acasă! Starul lusitan s-a antrenat la baza lui Real Madrid, după eliminarea de la Campionatul Mondial

Cristiano Ronaldo a fost surprins la baza Valdebebas, baza celor de la Real Madrid, anunţă relevo.com. Starul lusitan este în căutarea unei noi echipe, şi astfel vrea să rămână într-o formă fizică bună până la găsirea unui nou angajament.

CR7 a primit permisiunea oficialilor „galacticilor” pentru a se pregăti singur la baza care se află la marginea oraşului Madrid. Capitala Spaniei a fost casă pentru starul lusitan timp de nouă sezoane, timp în care a scris istorie în tricoul „Los Blancos”.

Cristiano Ronaldo s-a despărţit cu scandal de Manchester United, după interviul exploziv acordat lui Piers Morgan, în presa britanică. În ultima perioadă, s-a zvonit că Al Nassr este aproape de a obţine semnătura starului lusitan, care a ajuns la 37 de ani. Oficialii din Arabia Saudită i-ar oferi un salariu astronomic lui CR7.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a reuşit performnaţe incredibile la Real Madrid, în cele nouă sezoane petrecute pe Santiago Bernadeu. Starul lusitan a câştigat, printre altele, 4 Ligi ale Campionilor, cât şi două titluri de campion în Spania. Totodată, 4 din cele 5 Baloane de Aur care se află în palmaresul lusitanului au fost cucerite în perioada în care evolua pentru „galactici”.

La Campionatul Mondial, Cristiano Ronaldo a fost rezervă în ultimele două partide ale naţionalei sale, din optimi, respectiv sferturi. CR7 a reuşit să marcheze un singur gol, din penalty, la această ediţie a turneului final mondial.

Cristiano Ronaldo, prima reacție după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după ce Portugalia a fost eliminată de Maroc de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Starul lusitan a asigurat că s-a dedicat în totalitate națiunii sale. A spus însă că visul cuceririi trofeului suprem s-a încheiat.

Reclamă 4 / 0/3

“Câștigarea unei Cupe Mondiale pentru Portugalia a fost cel mai mare și cel mai ambițios vis al carierei mele. Din fericire, am câștigat multe titluri de dimensiune internațională, inclusiv pentru Portugalia, dar să pun numele țării noastre la cel mai înalt nivel din lume a fost cel mai mare vis al meu.

Am luptat pentru asta. Am luptat din greu pentru acest vis. În cele cinci Cupele Mondiale la care am participat în utlimii 16 ani, mereu alături de mari jucători și susținut de milioane de portughezi, am dat totul. Am lăsat totul în teren. Nu m-am ferit de luptă și nu am renunțat niciodată la acest vis.

Din păcate, ieri visul s-a încheiat. Nu merită să reacționezi nervos. Vreau doar să știe toată lumea că s-au spus multe, s-au scris multe, s-au speculat multe, dar dedicarea mea pentru Portugalia nu s-a schimbat nicio clipă. Am luptat pentru obiectivul tuturor și nu aș întoarce niciodată spatele colegilor și țării mele.

Deocamdată, nu mai sunt multe de spus. Mulțumesc, Portugalia. Mulțumesc, Qatar. Visul a fost frumos cât a durat… Acum, a venit timpul să fiu un bun sfătuitor și să-i las pe restul să tragă propriile concluzii”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și