Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, înfrângere în primul meci din 2024! Ce gest a făcut când a fost scandat numele lui Lionel Messi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 februarie 2024, 23:42

Cristiano Ronaldo, înfrângere în primul meci din 2024! Ce gest a făcut când a fost scandat numele lui Lionel Messi

Cristiano Ronaldo, înfrângere în primul meci din 2024

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci la Al Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a suferit o înfrângere, în primul meci jucat în 2024. Al Nassr a fost învinsă de Al Hilal, scor 0-2, în finala turneului amical disputat în Arabia Saudită. Fanii au scandat numele lui Lionel Messi, iar starul lusitan a avut o reacţie nervoasă, pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Nassr a disputat un turneu amical în Arabia Saudită, la Riad. Până la finala disputată cu Al Hilal, trupa lui Cristiano Ronaldo a învins-o pe Inter Miami cu scorul categoric de 6-0.

Cristiano Ronaldo, înfrângere în primul meci din 2024

Al Hilal nu a avut emoţii în duelul cu Al Nassr, din finala turneului amical. Formaţia lui Neymar s-a impus cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Milinkovic-Savic şi Al Dawsari, în minutele 17, respectiv 30.

Cristiano Ronaldo a fost titular şi a bifat primul meci în acest an, după ce în duelul cu Inter Miami nu a fost în lotul lui Al Nassr, din cauza unei accidentări.

Duelul amical dintre Al Nassr şi Al Hilal s-a disputat la Riad, în faţa a peste 26.000 de fani. În timpul meciului, suporterii au scandat numele lui Lionel Messi. Acest fapt l-a enervat pe starul lusitan, care nu s-a putut abţine şi a făcut un gest nervos, chiar pe teren.

Reclamă

CR7 i-a încurajat, în mod ironic, pe fani să scandeze şi mai tare numele lui Lionel Messi. De asemenea, starul lusitan a început să gesticuleze nervos, reacţia lui devenind virală pe reţelele de socializare.

Al Nassr se află în pauză competiţională în această perioadă, iar primul meci oficial îl va disputa săptămâna viitoare. Trupa lui Cristiano se va duela cu Al Feiha, în optimile Ligii Campionilor Asiei, iar meciul va fi live, în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, încasări uriaşe din reţelele de socializare

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au încasări uriaşe pe Instagram! Cei doi jucători care au dominat fotbalul mondial în ultimii 15 ani se află pe primele două locuri în ceea ce priveşte încasările fotbaliştilor din postările de pe Instagram.

Mai mult, cei doi câştigă sume astronomice pentru fiecare postare în parte, distanţa dintre cei doi şi Kylian Mbappe, jucătorul de pe locul 3 în acest top, în ceea ce priveşte încasările, fiind considerabilă.

Cristiano Ronaldo, care are peste 617 milioane de urmăritori pe Instagram, se află pe primul loc în această listă. Potrivit footballsfinest.co.uk, portughezul încasează aproximatic 1,76 milioane de euro pe postare.

Lionel Messi ocupă locul al doilea în acest clasament. Starul argentinian, care are 499 de milioane de urmăritori, încasează aproximativ 1,47 milioane de euro per postare.

Kylian Mbappe, ocupantul locului 3 în acest top, câştigă aproximativ 380.000 de euro per postare pe Instagram, mult mai puţin decât Ronaldo şi Messi. Pe locul 4 apare un nume surpriză. Bukayo Saka, starul celor de la Arsenal, câştigă aproximativ 275.000 de euro din postările de pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și