Închide meniul

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, încasări uriaşe pe Instagram! Sumele astronomice câştigate pentru o singură postare

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 februarie 2024, 15:17

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, încasări uriaşe pe Instagram! Sumele astronomice câştigate pentru o singură postare

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, încasări uriaşe pe Instagram

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, în timpul unui meci amical / Profimedia

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au încasări uriaşe pe Instagram! Cei doi jucători care au dominat fotbalul mondial în ultimii 15 ani se află pe primele două locuri în ceea ce priveşte încasările fotbaliştilor din postările de pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, cei doi câştigă sume astronomice pentru fiecare postare în parte, distanţa dintre cei doi şi Kylian Mbappe, jucătorul de pe locul 3 în acest top, în ceea ce priveşte încasările, fiind considerabilă.

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, încasări uriaşe pe Instagram!

Cristiano Ronaldo, care are peste 617 milioane de urmăritori pe Instagram, se află pe primul loc în această listă. Potrivit footballsfinest.co.uk, portughezul încasează aproximatic 1,76 milioane de euro pe postare.

Lionel Messi ocupă locul al doilea în acest clasament. Starul argentinian, care are 499 de milioane de urmăritori, încasează aproximativ 1,47 milioane de euro per postare.

Kylian Mbappe, ocupantul locului 3 în acest top, câştigă aproximativ 380.000 de euro per postare pe Instagram, mult mai puţin decât Ronaldo şi Messi. Pe locul 4 apare un nume surpriză. Bukayo Saka, starul celor de la Arsenal, câştigă aproximativ 275.000 de euro din postările de pe Instagram.

Reclamă

Top 10 este completat de Mohamed Salah, starul lui Liverpool de pe locul 5. Lista este continuată de jucători precum Vinicius, Antoine Griezmann, Erling Haaland, Robert Lewandowski, Luka Modric sau Jude Bellingham.

Fanii şi-au cerut banii înapoi, după un meci al lui Luis Suarez şi Lionel Messi

Fanii şi-au cerut banii înapoi, după un meci al lui Luis Suarez şi Lionel Messi. Inter Miami a disputat un amical cu Hong Kong, pe care l-a câştigat categoric, însă suporterii s-au revoltat pentru faptul că cele două staruri nu au evoluat.

Duelul amical a stârnit un interes major în rândul fanilor, peste 40.000 de persoane asistând doar la antrenamentul oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii din Hong Kong s-au îngrămădit la casele de bilete, deşi preţul unui tichet era cuprins între 100 şi 600 de dolari. Suporterii au format cozi la casele de bilete, pentru a-i vedea pe Messi şi Suarez pe teren.

Însă, Gerardo Martino, antrenorul lui Inter Miami, nu i-a utilizat deloc pe Luis Suarez şi Lionel Messi. Fanii s-a revoltat şi şi-au cerut banii înapoi.

Mulţi dintre suporteri au străbătut mii de kilometri pentru a-l vedea pe Lionel Messi, astfel că după meci, au făcut scandal.

„Mă simt ca un fraier. Am plătit o mulţime de bani pentru acest bilet şi am aşteptat 10 ani să îl văd pe Messi. Apărea pe afişul promoţional şi mă gândeam că va juca.

Este o oportunitate rară să îl văd jucând şi cred că e una din ultimele şanse de a-l vedea pe teren pentru că urmează să se retragă. Sunt foarte dezamăgit”, a declarat unul dintre fani, conform espn.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și