Închide meniul

Cristiano Ronaldo, înlocuitorul lui Lionel Messi la PSG. Starul portughez, aşteptat la Paris după ce a fost scos din lotul lui Manchester United

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2022, 22:01

Cristiano Ronaldo, înlocuitorul lui Lionel Messi la PSG. Starul portughez, aşteptat la Paris după ce a fost scos din lotul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo, aşteptat la PSG, în locul lui Lionel Messi

Cristiano Ronaldo, într-un meci pentru Manchester United/ Profimedia

Cristiano Ronaldo este aşteptat în locul lui Lionel Messi la PSG, după ce a fost scos din lotul lui Manchester United. Starul lusitan pare că nu mai face parte din planurile lui Erik ten Hag, managerul fiind nemulţumit de atitudinea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi este aşteptat înapoi la Barcelona, la finalul sezonului. Argentinianul nu s-a integrat aşa cum era de aşteptat la echipa de pe Parc de Princes, şi astfel s-a ajuns la varianta unei reveniri pe Camp Nou.

Cristiano Ronaldo, aşteptat în locul lui Lionel Messi la PSG, după ce a fost scos din lotul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo nu va face parte din lotul lui Manchester United, pentru derby-ul cu Chelsea din weekend. Anunţul a fost făcut de oficialii „diavolilor”, la doar o zi distanţă după ce lusitanul a refuzat să joace în meciul cu Tottenham din postura de rezervă.

Astfel, a apărut varianta ca CR7 să fie transferat de PSG. Conform Goal France, lusitanul ar fi înlocuitorul lui Lionel Messi pe Parc de Princes. Contractul argentinianului va expira la sfârşitul sezonului, şi este de aşteptat ca acesta să plece din capitala Franţei.

Totodată, sursa citată mai sus notează faptul că preşeditele de la PSG este dispus să facă orice sacrificiu pentru a-l aduce pe portughez la Paris, considerându-l „piesa lipsă” dintr-o echipă încărcată de staruri.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a fost aproape de o plecare de pe Old Trafford în vară, atunci când şi-a exprimat dorinţa de a evolua pentru o formaţie angrenată în Liga Campionilor. Impresarul jucătorului, Jorge Mendes, nu a reuşit să îi găsească o formaţie potrivită, care să respecte cerinţele lusitanului, astfel CR7 a rămas la Manchester United.

Cristiano Ronaldo, OUT din lotul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo este OUT din lotul lui Manchester United, pentru derby-ul cu Chelsea. „Diavolii” au făcut anunţul oficial, după ce starul lusitan a fost rezervă neutilizată în duelul cu Tottenham, din ultima rundă.

Erik ten Hag a fost nemulţumit de atitudinea lui Cristiano Ronaldo, de la finalul meciului cu Tottenham. Starul portughez a plecat devreme de pe Old Trafford, şi a refuzat să intre pe parcursul meciului, din postura de rezervă, anunţă presa din Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, oficialii de la Manchester United au comunicat oficial faptul că CR7 nu va face parte din lotul „diavolilor” pentru următoarea rundă de Premier League.

„Cristiano nu va face parte din lotul lui Manchester United pentru partida de sâmbătă cu Chelsea. Restul echipei este concentrată pentru a pregăti următorul duel”, se arată în anunţul postat de Fabrizio Romano, care citează comunucatul emis de Manchester United.

Cotat la 20 de milioane de euro, Cristiano Ronaldo a bifat 12 meciuri în actualul sezon, reuşind să înscrie 2 goluri şi să ofere o pasă decisivă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și