Închide meniul

Cristiano Ronaldo, OUT din lotul lui Manchester United. „Diavolii” au făcut anunţul, înaintea derby-ului cu Chelsea

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2022, 20:13

Reclamă
Cristiano Ronaldo, OUT din lotul lui Manchester United. „Diavolii au făcut anunţul, înaintea derby-ului cu Chelsea

Cristiano Ronaldo, OUT din lotul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo, rezervă într-un meci pentru Manchester United/ Profimedia

Cristiano Ronaldo este OUT din lotul lui Manchester United, pentru derby-ul cu Chelsea. „Diavolii” au făcut anunţul oficial, după ce starul lusitan a fost rezervă neutilizată în duelul cu Tottenham, din ultima rundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo este singurul jucător care a fost scos din lot de către Erik ten Hag, pentru meciul cu Chelsea. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30.

Cristiano Ronaldo, OUT din lotul lui Manchester United pentru derby-ul cu Chelsea

Erik ten Hag a fost nemulţumit de atitudinea lui Cristiano Ronaldo, de la finalul meciului cu Tottenham. Starul portughez a plecat devreme de pe Old Trafford, şi a refuzat să intre pe parcursul meciului, din postura de rezervă, anunţă presa din Anglia.

Astfel, oficialii de la Manchester United au comunicat oficial faptul că CR7 nu va face parte din lotul „diavolilor” pentru următoarea rundă de Premier League.

„Cristiano nu va face parte din lotul lui Manchester United pentru partida de sâmbătă cu Chelsea. Restul echipei este concentrată pentru a pregăti următorul duel”, se arată în anunţul postat de Fabrizio Romano, care citează comunucatul emis de Manchester United.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a plecat şi de la stadion înainte de finalul meciului Manchester United – Tottenham 2-0

Cristiano Ronaldo a plecat şi de la stadion înainte de fluierul final al meciului Manchester United – Tottenham 2-0. Nu numai că a părăsit banca de rezerve în minutul 90, dar starul lui United a plecat şi de pe Old Trafford.

O altă problemă a lusitanului este şi reacţia pe care colegii au avut-o în vestiarul „diavolilor roşii”. Fotbaliştii nu au fost deloc interesaţi de situaţia lui CR7 şi au sărbătorit o victorie uriaşă, care a adus-o pe United pe locul 5 în Premier League, la un singur punct de Chelsea (locul 4).

Reclamă 4 / 0/3

La scurt timp după plecarea lui CR7, Erik ten Hag a venit cu prima reacţie. Antrenorul i-a transmis un avertisment starului portughez.

„L-am văzut, da, dar nu am vorbit cu el după. Mă voi ocupa de asta mâine, nu astăzi”, a transmis Erik ten Hag, citat de manchestereveningnews.co.uk.

Cotat la 20 de milioane de euro, Cristiano Ronaldo a bifat 12 meciuri în actualul sezon, reuşind să înscrie 2 goluri şi să ofere o pasă decisivă.

Final de eră! Cristiano Ronaldo, cea mai slabă clasare din ultimii 17 ani la Balonul de Aur

E final de eră pentru Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Superstarul argentinian, care câştiga anul trecut al 7-lea trofeu la Paris, nu a prins nici măcar top 30. Rivalul Cristiano Ronaldo a avut o clasare foarte slabă.

Gala de decernare a Balonului de Aur 2022 este una de „coşmar” pentru Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Obişnuiţi cu clasarea pe podiumuri aproape an de an, cei doi mari fotbalişti nu trec de Top 20.

În vârstă de 35 de ani, Lionel Messi, deţinătorul en-titre al trofeului, nu a fost inclus în top 30 ai celor mai buni jucători din lume. Vedeta lui PSG a avut probleme de adaptare la Paris şi este în afara clasamentului.

De partea cealaltă, Cristiano Ronaldo, ajuns la 37 de ani, are cea mai slabă clasare din ultimii 17 ani. Ocupă abia locul 20, după sezonul bun pe care l-a avut la Manchester United.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și