Închide meniul

Cristiano Ronaldo înscrie pe bandă rulantă la 38 de ani! Starul lui Al-Nassr, într-o formă fantastică

Alex Masgras Publicat: 11 noiembrie 2023, 22:38

Reclamă
Cristiano Ronaldo înscrie pe bandă rulantă la 38 de ani! Starul lui Al-Nassr, într-o formă fantastică

Cristiano Ronaldo înscrie pe bandă rulantă la 38 de ani

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci / Profimedia

Cristiano Ronaldo înscrie pe bandă rulantă la 38 de ani! Al-Nassr a câştigat cu 3-1 partida de pe terenul celor de la Al-Wehda din etapa a 13-a a campionatului din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a contribuit din nou la succesul echipei sale, marcând al treilea gol al celor de la Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo înscrie pe bandă rulantă la 38 de ani!

Al-Nassr a ajuns la 4 victorii consecutive în Arabia Saudită. Vicecampioana s-a impus cu 3-1 pe terenul celor de la Al-Wehda. Alex Telles a deschis scorul în minutul 11, în timp ce Al Amri a majorat diferenţa în minutul 39, din pasa lui Brozovic.

În minutul 49, Cristiano Ronaldo a dus scorul la 3-0. Starul portughez a profitat de o eroare a celor de la Al-Wehda, primind o minge de la un fundaş care trimisese cu capul spre propriul portar. O formalitate pentru Ronaldo, care a marcat al 13-lea gol din campionat în acest sezon. În minutul 81, gazdele au marcat golul de onoare prin Anselmo.

Cu această victorie, Al-Nassr a ajuns la 31 de puncte, fiind pe locul 2 în Arabia Saudită, la 4 puncte în spatele liderului Al-Hilal.

Reclamă

În ceea ce îl priveşte pe Cristiano Ronaldo, portughezul are 16 goluri şi 9 pase decisive în cele 17 partide disputate în toate competiţiile în acest sezon. Cu cele 13 goluri marcate în campionat, Ronaldo este pe primul loc în clasamentul celor mai buni marcatori.

Pe locul al doilea se află Aleksandar Mitrovic, fostul atacant de la Fulham, cu 10 goluri, în timp ce podiumul este încheiat de Karim Benzema, fostul său coechipier de la Real Madrid, cu 8 reuşite în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo se pregăteşte acum pentru ultima pauză internaţională din 2023. El a fost convocat la naţionala Portugaliei pentru meciurile cu Liechtenstein şi Islanda, din preliminariile EURO 2024.

Lionel Messi, dezvăluiri senzaționale despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo

Lionel Messi a făcut dezvăluiri senzaționale despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo! Câștigătorul Cupei Mondiale din Qatar a vorbit despre siutația „duelului” cu starul lusitan de la Al-Nassr.

Câștigătorul a 8 Baloane de Aur a dezvăluit faptul că rivalitatea cu starul lusitan, ajuns acum la Al-Nassr, l-a ajutat să se mențină la cel mai înalt nivel. Totodată, a menționat că duelul cu Ronaldo a reprezentat un moment plăcut pentru aceștia.

Lionel Messi este de părere că, pentru un fotbalist, este foarte greu să rămână la cel mai înalt nivel timp de 10-15 ani, dar este de părere că rivalitatea dintre el și Cristiano Ronaldo a ajutat ca cei doi jucători să facă acest lucru.

„Ne hrănim unul din rivalitatea celuilalt. A vrut mereu să câștige totul, tot timpul. A fost un moment foarte plăcut pentru amândoi și pentru toți cei care iubesc fotbalul. Cred că merităm mult mai mult credit pentru că am putut rămâne în frunte atât de mult timp.

Este extrem de dificil să rămâi în frunte timp de zece sau cincisprezece ani. A fost un moment grozav și cred că rămâne o amintire grozavă pentru toți cei care ne-au urmărit”, a transmis Lionel Messi, pentru publicația franceză L’Equipe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și