Închide meniul

Lionel Messi, dezvăluiri senzaționale despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo: „Cred că merităm mai mult”

Alex Ioniță Publicat: 4 noiembrie 2023, 13:42

Reclamă
Lionel Messi, dezvăluiri senzaționale despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo: Cred că merităm mai mult”

Lionel Messi, dezvăluiri senzaționale despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo

Colaj Lionel Messi și Cristiano Ronaldo / Profimedia

Lionel Messi a făcut dezvăluiri senzaționale despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo! Câștigătorul Cupei Mondiale din Qatar a vorbit despre siutația „duelului” cu starul lusitan de la Al-Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au oferit, în ultimele două decenii, una dintre cele mai frumoase rivalități din istoria fotbalului. Cei doi au, fără îndoială, un loc de cinste în topul celor mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor.

Lionel Messi, dezvăluiri senzaționale despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo. Mesajul starului argentinian

Câștigătorul a 8 Baloane de Aur a dezvăluit faptul că rivalitatea cu starul lusitan, ajuns acum la Al-Nassr, l-a ajutat să se mențină la cel mai înalt nivel. Totodată, a menționat că duelul cu Ronaldo a reprezentat un moment plăcut pentru aceștia.

De asemenea, Lionel Messi este de părere că, pentru un fotbalist, este foarte greu să rămână la cel mai înalt nivel timp de 10-15 ani, dar este de părere că rivalitatea dintre el și Cristiano Ronaldo a ajutat ca cei doi jucători să facă acest lucru.

„Ne hrănim unul din rivalitatea celuilalt. A vrut mereu să câștige totul, tot timpul. A fost un moment foarte plăcut pentru amândoi și pentru toți cei care iubesc fotbalul. Cred că merităm mult mai mult credit pentru că am putut rămâne în frunte atât de mult timp.

Reclamă

Este extrem de dificil să rămâi în frunte timp de zece sau cincisprezece ani. A fost un moment grozav și cred că rămâne o amintire grozavă pentru toți cei care ne-au urmărit”, a transmis Lionel Messi, pentru publicația franceză L’Equipe.

În momentul de față, rivalitatea dintre cei doi nu mai este la nivelul în care era în perioada în care aceștia jucau pentru echipe din Europa. În momentul de față, Lionel Messi joacă pentru Inter Miami, în Statele Unite ale Americii, iar Cristiano Ronaldo este legitimat la Al-Nassr, în Arabia Saudită.

Va fi Lionel Messi prezent la Cupa Mondială din 2026?

Într-un interviu pentru publciația menționată anterior, Lionel Messi a dat de înțeles faptul că îi va fi dificil să participe la Cupa Mondială din 2026, având în vedere faptul că, la momentul respectiv, va avea o vârstă înaintată pentru un fotbalist. Totuși, acesta nu a exclus această variantă și a menționat faptul că va analiza această posibilitate la momentul respectiv.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă voi fi prezent la Campionatul Mondial din 2026? Având în vedere câți ani o să am atunci, pare dificil. Dar, vom vedea”, a fost răspunsul lui Lionel Messi.

Până în momentul de față, Lionel Messi a jucat la 5 ediții diferite ale Cupei Mondiale. A participat, alături de naționala Argentinei, la primul turneu final de acest tip în anul 2006, în Germania. Atunci, selecționata din America de Sud a fost eliminată de țara gazdă, după lovituri de la 11 metri. A urmat apoi Cupa Mondială din Africa de Sud, atunci când Argentina a fost eliminată, tot de către Germania, în sferturi. Europenii au câștigat acel duel cu scorul de 4-0.

Lionel Messi a ajuns în finala Campionatului Mondial din 2014, care a fost pierdută de către Argentina tot în fața Germaniei, cu scorul de 0-1, după prelungiri. A urmat Cupa Mondială din Rusia, din 2018, acolo unde selecționata „Albiceleste” a fost eliminată în șaisprezecimi, de Franța, cu scorul de 3-4.

Succesul argentinienilor avea să vină în 2022, la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde Argentina a câștigat finala cu Franța, după loviturile de departajare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și