Închide meniul

Cristiano Ronaldo – Lionel Messi, duelul titanilor! Se pregătește meciul începutului de an din fotbalul mondial

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2022, 10:17

Cristiano Ronaldo – Lionel Messi, duelul titanilor! Se pregătește meciul începutului de an din fotbalul mondial

Cristiano Ronaldo - Lionel Messi. Duelul titanilor ar putea avea loc la Riad

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au oferit imaginea anului / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo – Lionel Messi, duelul titanilor, ar putea avea loc chiar pe 19 ianuarie. Noua echipă a lui CR7, Al-Nassr, se va duela chiar cu liderul din Ligue 1. Astfel, pe teren ar putea fi din nou rivali cei mai buni jucători ai ultimului deceniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și se va îmbogăți în Arabia Saudită. Starul portughez va primi 200 de milioane de euro, pe sezon, până în 2025! A devenit astfel cel mai bine plătit jucător din lume.

Cristiano Ronaldo – Lionel Messi, duelul titanilor, la Riad?

Ronaldo și Messi s-ar putea revedea mai repede decât se credea. PSG are programat un amical de milioane cu o echipă formată din cei mai buni jucători de la Al-Hilal și Al-Nassr.

E de așteptat ca noua „stea” a arabilor să nu lipsească de pe teren. De altfel, atacantul de 37 de ani va fi prezentat astăzi în fața fanilor, la meciul din campionat Al Khaleej – Al-Nassr.

Reclamă

La Riad, acolo unde se va juca partida amicală, și-ar putea face apariția și Lionel Messi. Starul lui PSG a intrat în vacanță după ce a câștigat Cupa Mondială, dar este pe punctul de a reveni la antrenamente.

Ca urmare a victoriei de la Cupa Mondială și a petrecerilor din Argentina, am decis că va fi în vacanță până la 1 ianuarie. Ni se va alătura pe 2 sau 3 ianuarie pentru a relua antrenamentele„, a declarat Christophe Galtier, potrivit mirror.co.uk.

PSG este obligată, potrivit contractului, să ajungă în Arabia Saudită cu mai multe staruri. Lionel Messi ar putea fi inclus în înțelegere și astfel are șanse să se dueleze din nou cu Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a semnat contractul cu Al-Nassr

Cristiano Ronaldo s-a arătat încântat de alegerea făcută şi a promis că va face totul pentru a obţine rezultate cât mai bune la noua echipă.

Încântat pentru o experiență nouă într-un campionat dintr-o țară diferită. Viziunea pe care am regăsit-o la Al-Nassr este inspirațională și sunt încântat să mă alătur noilor mei colegi, astfel încât împreună să putem ajuta echipa să aibă succes”, a spus Cristiano Ronaldo pentru site-ul oficial de la Al-Nassr.

Liber de contract după despărțirea cu „scântei” de Manchester United, CR7 a semnat o înțelegere fabuloasă. Va fi plătit regește la noua sa echipă. A devenit cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului.

Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a confirmat informațiile prezentate în ultimele zile de Marca. Ronaldo a parafat o înțelegere pe doi ani și jumătate și va avea un salariu anual de 200 de milioane de euro. Sunt incluse aici și diferite bonusuri.

Este cel mai mare salariu care a fost plătit, vreodată, în fotbal!„, asigură Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Acest transfer înseamnă mai mult decât istorie în devenire. Acesta este un transfer care nu doar că va inspira clubul nostru să obțină un succes și mai mare, ci va inspira campionatul nostru, națiunea și generațiile viitoare, băieții și fetele să fie cea mai bună versiune a lor. Bun venit, Cristiano, în noua ta casă, Al-Nassr”, au transmis oficialii de la Al-Nassr.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și