Închide meniul

Cristiano Ronaldo, meci uriaş! A marcat două goluri în Juventus – Crotone 3-0. Performanţa pe care doar Zlatan Ibrahimovic a mai reușit-o

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2021, 20:09

Reclamă
Cristiano Ronaldo, meci uriaş! A marcat două goluri în Juventus – Crotone 3-0. Performanţa pe care doar Zlatan Ibrahimovic a mai reușit-o

profimediaimages

Ronaldo, un nou record

Ronaldo a făcut "dubla" cu Crotone înainte de pauză. A fost al 78-lea adversar împotriva căruia Cristiano a înscris, la nivelul primelor cinci campionate din Europa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, un nou record incredibil

Doar Zlatan Ibrahimovic a marcat cu mai multe echipe începând cu anul 2000. Suedezul a înscris împotriva a 79 de adversari diferiți.

Mai mult, Ronaldo a înscris împotriva tuturor celor 19 echipe din acest sezon de Serie A. 

 Au fost reușitele cu numărul 17 și 18 pentru Cristiano Ronaldo în campionat. Portughezul e lider în clasamentul golgheterilor, cu un singur gol în fața lui Romelu Lukaku. Zlatan Ibrahimovic, cu 14 goluri, împarte locul trei cu Immobile și Muriel. 

Reclamă

Cu victoria împotriva lui Crotone, Juventus încă păstrează șanse în lupta la titlu. Bianconerii s-au apropiat la 8 puncte de liderul Inter, având un meci mai puțin disputat decât echipa lui Antonio Conte. 

Cristiano Ronaldo, criticat după Porto – Juventus 2-1

Cristiano Ronaldo a fost făcut praf de Antonio Cassano, după Porto – Juventus 2-1, un meci slab făcut de CR7. Fostul jucător de la Real Madrid l-a acuzat pe starul bianconerilor că este egoist.

"Cristiano Ronaldo este un fenomen şi marchează un miliard de goluri, dar cu ideea de fotbal a lui Andrea Pirlo va avea de suferit. Chiar dacă marchează un gol pe meci, nu e pe aceeaşi lungime cu Pirlo.

Reclamă 4 / 0/3

Întotdeauna a fost egoist, nu l-a interesat când marchează şi ceilalţi colegi. El trăieşte pentru a marca, nu trăieşte pentru meciurile mari. El trăieşte pentru goluri şi acest lucru este evident", a spus Cassano. 

Juventus a pierdut meciul din turul optimilor Champions League cu Porto (1-2). Pe final, Ronaldo a cerut un penalty, după un contact cu Corona, în careul lusitanilor. Arbitrul a ales să nu mai consulte VAR, cu toate că atacantul a făcut o criză de nervi pe teren.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și