Închide meniul

Cristiano Ronaldo nu s-a aflat nici măcar în tribune la derby-ul Manchester! Ce decizie a luat starul portughez înaintea meciului. Englezii au aflat totul

Cosmin Cioboată Publicat: 7 martie 2022, 14:47

Reclamă
Cristiano Ronaldo nu s-a aflat nici măcar în tribune la derby-ul Manchester! Ce decizie a luat starul portughez înaintea meciului. Englezii au aflat totul

Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United

Profimedia

Cristiano Ronaldo n-a mers deloc la derby-ul din Manchester! Starul lui United a plecat în Portugalia înaintea meciului

Cristiano Ronaldo nu a fost inclus în lotul lui Manchester United pentru derby-ul cu City, câștigat de trupa lui Pep Guardiola categoric, scor 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ralf Rangnick a declarat înainte de meci că atacantul lusitan este accidentat la şold, dar declaraţia managerului „diavolilor” a trezit suspiciuni.

Presa britanică a aflat că Ronaldo nu s-a aflat deloc pe stadionul lui City, nici măcar pentru a-și susține colegii. Potrivit The Athletic, CR7 a zburat în țara natală, Portugalia, înaintea partidei de pe Etihad.

Roy Keane nu crede în „accidentarea” lui Cristiano Ronaldo: „Ceva îmi scapă”

Gestul lui Ronaldo întărește și mai mult ipoteza conform căreia internaționalul lusitan nu se simte bine pe Old Trafford și își dorește să plece.

„Pare că e vorba de mai mult (n.r. – decât de o simplă accidentare). Nu mi-a plăcut când l-am auzit pe Ralf Rangnick vorbind despre acea problemă la șold. Nu înțeleg. Mereu vorbim despre Ronaldo ca despre o mașinărie.

Reclamă

Se accidentează foarte rar, iar acum aflăm că are nu știu ce problemă la șold. Ceva îmi scapă.”, a spus Roy Keane, legendarul mijlocaş al lui United, citat de Daily Mail.

„Trebuie să am încredere în departamentul medical. Doctorul clubului a venit vineri dimineaţă să mă vadă, înainte de antrenament, şi mi-a spus că Cristiano Ronaldo nu se poate antrena din cauza unor probleme la șold. Situația a fost valabilă și sâmbătă, motiv pentru care nu l-am putut include în lot.”, a spus Ralf Rangnick, citat de SkySports.

Cristiano Ronaldo nu se simte bine la Manchester United

Contractul lui Cristiano Ronaldo cu Manchester United expiră în vara anului 2023. Totuşi, în presa internaţională s-a tot discutat despre o posibilă despărţire încă din această vară.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda faptului că este golgheterul echipei, cu 15 goluri, jurnaliştii britanici sunt de părere că Ronaldo nu se potriveşte stilului lui Manchester United. Mai mult, recent s-a lansat zvonul că starul portughez i-ar fi anunțat pe oficialii de pe Old Trafford că va părăsi echipa la finalul sezonului, iar aceștia ar fi fost de acord.

Cristiano Ronaldo a marcat un singur gol în ultimele 10 apariții în tricoul lui Manchester United.

Cristiano Ronaldo, sfătuit de Frank Lebouef să se retragă: „Nu vreau să-mi fie milă de el!”

Frank Lebouef, fostul campion mondial din 1998, i-a recomandat lui Ronaldo să se gândească serios să agaţe ghetele în cui la finalul sezonului.

„Cred că vine un moment în care trebuie să te gândești ‘Ce fac în viața și în cariera mea?’. Cred că este timpul ca Ronaldo să aibă o discuție cu el, poate și cu persoanele apropiate, și să vadă dacă mai are viitor în această carieră.

Nu vreau să-mi fie milă de Ronaldo când mă uit la el, pentru că a fost la cel mai înalt nivel atât de mulți ani. Nu vreau ca el să fie un jucător normal, pentru că este un jucător exceptional.

După meciul Atletico Madrid – Manchester United, scor 1-1, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fanii echipei engleze au criticat prestația lui Cristiano Ronaldo. Cred că ar fi mai bine dacă s-ar retrage acum, la cel mai înalt nivel, decât să mai încerce să joace doi sau trei ani și să nu mai fie același jucător.”, a declarat Frank Lebouef, citat de ESPN.

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere: „Vreau să mai joc 4-5 ani!”

În ciuda vorbelor din jurul său, Ronaldo rămâne concentrat şi spune că vrea să mai joace cel puţin 4 ani.

Reclamă

„Este greu să spui că nu îmi doresc mai mult. Atâta timp cât mă aflu la un club care îmi oferă oportunitatea să mai câştig câteva lucruri, de ce să nu îmi doresc mai mult?

Ştiu că nu mai am mulţi ani de jucat, poate 4 sau 5, vom vedea. Dar vreau să mai câştig nişte lucruri.”, a spus Cristiano Ronaldo, pentu Dazn.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și