Închide meniul

Accidentarea lui Cristiano Ronaldo, pusă sub semnul întrebării: „Ceva îmi scapă…”. De ce a ratat starul portughez derby-ul orașului Manchester: „A venit vineri dimineaţă să mă vadă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 martie 2022, 9:05

Accidentarea lui Cristiano Ronaldo, pusă sub semnul întrebării: „Ceva îmi scapă…. De ce a ratat starul portughez derby-ul orașului Manchester: „A venit vineri dimineaţă să mă vadă!

Cristiano Ronaldo a lipsit din derby-ul orașului Manchester

Profimedia

Manchester City – Manchester United 4-1. Accidentarea lui Cristiano Ronaldo, pusă sub semnul întrebării: „Ceva îmi scapă”

Vestea că Cristiano Ronaldo nu va juca în derby-ul din Premier League s-a aflat din presă. Jurnaliștii englezi au anunțat că starul portughez va lipsi din lotul lui Manchester United din cauza unei accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea duelului de pe Etihad, Roy Keane, fostul mare mijlocaș al lui United, a pus sub semnul întrebării accidentarea lusitanului.

„Spunem despre Ronaldo că este o maşinărie de fotbal şi că se accidentează foarte rar… ceva îmi scapă”, a spus Roy Keane, citat de SkySports.

De ce nu a jucat Cristiano Ronaldo în derby-ul Manchester City – Manchester United

La finalul partidei, Ralf Rangnick, managerul „diavolilor”, a făcut lumină în cazul lui Cristiano Ronaldo.

„Trebuie să am încredere în departamentul medical. Doctorul clubului a venit vineri dimineaţă să mă vadă, înainte de antrenament, şi mi-a spus că Cristiano Ronaldo nu se poate antrena din cauza unor probleme la șold. Situația a fost valabilă și sâmbătă, motiv pentru care nu l-am putut include în lot.”, a spus Ralf Rangnick, citat de SkySports.

Reclamă

Cristiano Ronaldo nu se regăsește la Manchester United

Cristiano Ronaldo a intrat într-un con de umbră la Manchester United. Atacantul ajuns la 37 de ani a marcat un singur gol în ultimele 10 apariții, lucru care nu i s-a mai întâmplat de mai bine de 10 ani.

Presa engleză susține că starul portughez nu se simte bine la United și vrea să plece în vară. Ronaldo ar fi vorbit deja cu conducătorii clubului, iar aceștia și-ar fi dat acordul.

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United vara trecută, la 12 ani de la transferul de pe Old Trafford la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda formei sub așteptări în care se află, Ronaldo este golgheterul lui Manchester United din toate competițiile, cu 15 goluri.

Cristiano Ronaldo, sfătuit de Frank Lebouef să se retragă: „Nu vreau să-mi fie milă de el!”

Frank Lebouef, fostul campion mondial din 1998, i-a recomandat lui Ronaldo să se gândească serios să agaţe ghetele în cui la finalul sezonului.

„Cred că vine un moment în care trebuie să te gândești ‘Ce fac în viața și în cariera mea?’. Cred că este timpul ca Ronaldo să aibă o discuție cu el, poate și cu persoanele apropiate, și să vadă dacă mai are viitor în această carieră.

Nu vreau să-mi fie milă de Ronaldo când mă uit la el, pentru că a fost la cel mai înalt nivel atât de mulți ani. Nu vreau ca el să fie un jucător normal, pentru că este un jucător exceptional.

După meciul Atletico Madrid – Manchester United, scor 1-1, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fanii echipei engleze au criticat prestația lui Cristiano Ronaldo. Cred că ar fi mai bine dacă s-ar retrage acum, la cel mai înalt nivel, decât să mai încerce să joace doi sau trei ani și să nu mai fie același jucător.”, a declarat Frank Lebouef, citat de ESPN.

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere: „Vreau să mai joc 4-5 ani!”

În ciuda vorbelor din jurul său, Ronaldo rămâne concentrat şi spune că vrea să mai joace cel puţin 4 ani.

„Este greu să spui că nu îmi doresc mai mult. Atâta timp cât mă aflu la un club care îmi oferă oportunitatea să mai câştig câteva lucruri, de ce să nu îmi doresc mai mult?

Reclamă

Ştiu că nu mai am mulţi ani de jucat, poate 4 sau 5, vom vedea. Dar vreau să mai câştig nişte lucruri.”, a spus Cristiano Ronaldo, pentu Dazn.

Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și