Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo nu scapă de numele lui Lionel Messi nici în Arabia Saudită! Ce au făcut fanii lui Al-Ittihad, la finalul meciului cu Al-Nassr

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 martie 2023, 9:00

Cristiano Ronaldo nu scapă de numele lui Lionel Messi nici în Arabia Saudită. Al-Nassr a pierdut cu 1-0 meciul cu Al-Ittihad, iar fanii gazdelor i-au scandat numele argentinianului, pentru a-l enerva pe starul portughez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eșecul în tricoul lui Al-Nassr, Ronaldo a fost să îi salute pe suporteri, alături de ceilalți colegi, dar a avut parte de un moment pe care nu îl aștepta, venit din partea fanilor gazdelor de la Al-Ittihad.

Cristiano Ronaldo nu scapă de numele lui Lionel Messi nici în Arabia Saudită

În momentul în care se îndrepta spre vestiare, susținătorii gazdelor au scandat de mai multe ori numele lui ”Lionel Messi”, iar CR7 a fost surprins lovind nervos o sticlă de apă, în timp ce ieșea de pe gazon.

Al-Nassr a fost învinsă de Al-Ittihad, 0-1, unicul gol al partidei fiind marcat de Romarinho, în minutul 80. În urma acestei înfrângeri, formația lui Cristiano Ronaldo a căzut pe locul 2, în clasamentul primului eșalon, cu 46 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Reclamă

Lionel Messi ar putea fi adversarul lui Cristiano Ronaldo

Lionel Messi ar putea redeveni oponentul lui Cristiano Ronaldo, după ce a primit o ofertă de la Al-Ittihad. Starul argentinian a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG şi, deşi au existat numeroase runde de negocieri, până în prezent, acesta nu şi-a prelungit înţelegerea liderul din Ligue 1 şi ar putea rămâne liber de contract, la vară.

Al-Ittihad a pus ochii pe Lionel Messi, iar oficialii formaţiei saudite sunt dispuşi să-l plătească regeşte pe argentinian. Concret, marca.com anunţă faptul că formaţia din Golf i-ar oferi un salariu de aproximativ 100 de milioane de dolari pe an, mai exact, 94 de milioane.

Se pare că oferta ar fi fost trimisă deja către oamenii din anturajul lui Lionel Messi, şi se aşteaptă răspunsul argentinianului.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă mutarea lui Lionel Messi la Al-Ittihad s-ar concretiza, ar fi o altă lovitură dată de fotbalul saudit, după transferul lui Cristiano Ronaldo. Planul oficialilor saudiţi este de a promova cât mai mult fotbalul din ţara lor, având ca ţintă organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Totodată, Al-Ittihad îşi doreşte să câştige titlul în Arabia Saudită, ultimul succes având loc în 2009. În acest sezon, formaţia pregătită de Nuno Espirito Santo e pe primul loc, fiind la un punct distanţă de rivala Al-Nassr.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și