Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo a reuşit o nouă „dublă” pentru Portugalia cu Bosnia, iar un fan a sărit pe el. Imagini incredibile

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2023, 22:20 / Actualizat: 17 octombrie 2023, 0:05

Cristiano Ronaldo a marcat o nouă „dublă” pentru Portugalia, în preliminariile EURO 2024. Starul lusitan a înscris în poarta Bosniei şi a ajuns la cifre fabuloase în 2023. CR7 l-a depăşit pe Erling Haaland, la numărul de goluri marcate în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo este în formă maximă la 38 de ani. După ce în duelul cu Slovacia a reuşit o „dublă”, CR7 a punctat şi în partida cu Bosnia. Un fan a oferit imagini incredibile după ce a intrat pe teren şi a încercat să facă o poză cu starul portughez.

Update 23:00: La scorul de 4-0 pentru Portugalia, Cristiano Ronaldo s-a trezit cu un fan care a pătruns pe teren. Suporterul a venit pe la spatele lui Ronaldo pentru a face o poză, dar stewarzii au intervenit rapid. Totuşi, se pare că Ronaldo a fost călcat în îmbulzeala creată şi s-a resimţit.

Cristiano Ronaldo, o nouă „dublă” pentru Portugalia

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în confruntarea cu Bosnia, în minutul 5. După un henţ comis în careu de Leon Barisic, arbitrul a dictat penalty, iar CR7 a transformat fără emoţii lovitura de la punctul cu var. Ulterior, Ronaldo a punctat pentru 2-0 în minutul 22. Starul lui Al-Nassr a marcat din pasa lui Joao Felix.

Reclamă

Graţie reuşitelor din duelul cu Bosnia, Cristiano Ronaldo a ajuns la 40 de goluri marcate în 2023, fiind, la acest capitol, peste Erling Haaland. Starul lui Manchester City era cel mai bun marcator din acest an, până la „dubla” lui CR7 cu Bosnia.

De asemenea, Cristiano Ronaldo a fost implicat în nu mai puţin de 1101 goluri, pe parcursul carierei sale, atât la formaţiile de club, cât şi la echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

După golurile înscrise în poarta Bosniei, Cristiano Ronaldo a ajuns la 859 goluri marcate, în întreaga carieră.

La Al-Nassr, în acest sezon, Cristiano Ronaldo a bifat 11 meciuri, reuşind să marcheze tot atâtea goluri, şi să ofere şi şase assist-uri. Erling Haaland, de cealaltă parte, a jucat 12 meciuri la Manchester City, şi a înscris opt goluri, oferind şi două assist-uri.

Portugalia este deja calificată la EURO 2024. Lusitanii aveau 21 de puncte în clasamentul Grupei J, înaintea partidei cu Bosnia, cu opt mai multe faţă de ocupanta locului secund, Slovacia, şi cu 10 mai multe faţă de Luxemburg, naţionala de locul trei.

Cristiano Ronaldo şi-a setat un obiectiv îndrăzneţ

Cristiano Ronaldo are un obiectiv îndrăzneţ, după ce Portugalia şi-a asigurat calificarea la EURO 2024. Jucătorul celor de la Al-Nassr vrea să ajungă la 1000 de goluri, înainte de a se retrage din fotbal.

Cristiano Ronaldo nu numai că nu se gândeşte la retragere, dar îşi stabileşte în continuare obiective îndrăzneţe. După victoria Portugaliei cu 3-2 în faţa Slovaciei, în care a marcat două goluri, Ronaldo a ajuns la 125 de goluri la echipa naţională.

În vârstă de 38 de ani, Cristiano Ronaldo a făcut un pariu cu Jorge Nuno Pinto, preşedintele lui FC Porto. Acum, el este motivat să ajungă la 1000 de goluri, chiar dacă este conştient că va avea o misiune dificilă.

„Va fi destul de dificil, dar este vorba de mentalitatea şi motivaţia mea. Dacă, din punct de vedere fizic, picioarele mele mă tratează aşa cum le tratez şi eu… vom vedea. Pentru a ajunge la 1000, trebuie să ajungi mai întâi la 900. Cred că voi ajunge acolo”, a declarat Cristiano Ronaldo la finalul meciului cu Slovacia, citat de goal.com.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și