Închide meniul

Cristiano Ronaldo, obiectiv îndrăzneţ! Ce şi-a propus starul portughez, după ce a obţinut calificarea la EURO 2024

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2023, 13:00

Cristiano Ronaldo, obiectiv îndrăzneţ! Ce şi-a propus starul portughez, după ce a obţinut calificarea la EURO 2024

Cristiano Ronaldo, obiectiv îndrăzneţ

Cristiano Ronaldo, cu un trofeu / Profimedia

Cristiano Ronaldo are un obiectiv îndrăzneţ, după ce Portugalia şi-a asigurat calificarea la EURO 2024. Jucătorul celor de la Al-Nassr vrea să ajungă la 1000 de goluri, înainte de a se retrage din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul dintre Portugalia şi Slovacia, câştigat de lusitani cu 3-2, Ronaldo a realizat o dublă şi a ajuns la 125 de goluri la echipa naţională. În total, starul portughez are 857 de goluri.

Cristiano Ronaldo, obiectiv îndrăzneţ!

Cristiano Ronaldo nu numai că nu se gândeşte la retragere, dar îşi stabileşte în continuare obiective îndrăzneţe. După victoria Portugaliei cu 3-2 în faţa Slovaciei, în care a marcat două goluri, Ronaldo a ajuns la 125 de goluri la echipa naţională.

În vârstă de 38 de ani, Cristiano Ronaldo a făcut un pariu cu Jorge Nuno Pinto, preşedintele lui FC Porto. Acum, el este motivat să ajungă la 1000 de goluri, chiar dacă este conştient că va avea o misiune dificilă.

„Va fi destul de dificil, dar este vorba de mentalitatea şi motivaţia mea. Dacă, din punct de vedere fizic, picioarele mele mă tratează aşa cum le tratez şi eu… vom vedea. Pentru a ajunge la 1000, trebuie să ajungi mai întâi la 900. Cred că voi ajunge acolo”, a declarat Cristiano Ronaldo la finalul meciului cu Slovacia, citat de goal.com.

Reclamă

Ronaldo este cu siguranţă motivat să marcheze în continuare cât mai multe goluri, mai ales că s-a vorbit recent despre dorinţa sa de a îşi prelungi contractul cu Al-Nassr până în 2027, ceea ce înseamnă că portughezul nu ţinteşte doar Campionatul European de vara viitoare, ci şi Cupa Mondială din 2026 din Statele Unite, Canada şi Mexic.

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după ce Portugalia a obţinut calificarea la EURO 2024

În prezent legitimat la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo a reacţionat la scurt timp după fluierul final al meciului cu Slovacia, pe contul său de Instagram.

„Foarte fericit să ajut Portugalia să ajungă la un alt turneu final. Mulţumiri speciale Federaţiei Portugheze de Fotbal şi fanilor prezenţi la stadion pentru acest tribut frumos”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea meciului cu Slovacia, Federaţia Portugheză de Fotbal a pregătit un moment special. Starul lusitan a primit un trofeu din partea federaţiei care marchează 200 de selecţii la naţionala Portugaliei.

În cazul în care va fi sănătos şi va juca la turneul final de vara viitoare din Germania, Cristiano Ronaldo va deveni primul jucător din istorie care participă la 6 Campionate Europene diferite. El a debutat în această competiţie în 2004, în turneul organizat chiar de Portugalia.

„Sper că voi fi la EURO 2024, deoarece mai e mult timp până atunci. Sper că nu voi avea probleme sau accidentări, sper să joc.

Am plecat devreme din Portugalia, dar va fi mereu casa mea. Fanii mă susţin pe fiecare stadion din Portugalia”, a mai spus Cristiano Ronaldo, citat de Fabrizio Romano.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
Vezi toate știrile
Citește și