Închide meniul

Cristiano Ronaldo o ține în șah pe Juventus! Portughezul are 3 oferte pe masă. Când ar putea să-și decidă viitorul

Alexandru Ivan Publicat: 7 iunie 2021, 20:03

Cristiano Ronaldo o ține în șah pe Juventus! Portughezul are 3 oferte pe masă. Când ar putea să-și decidă viitorul

Profimedia

Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Juventus

  • Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Juventus
  • Portughezul negociază cu 3 cluburi

Cristiano Ronaldo negociază cu PSG, Real Madrid și Manchester United, scrie ESPN. Portughezul mai are un singur an de contract cu Juventus, însă este dispus să accepte o nouă provocare. Sursa citată notează că plecarea lui Ronaldo de la Juventus s-ar putea produce în această vară, însă decizia finala va fi anunțată abia după EURO 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo are 3 oferte pe masă să plece de la Juventus

Cristiano Ronaldo a vorbit deja cu Massimiliano Allegri, noul antrenor al bianconerilor. Juve ar vrea să-l păstreze și a început deja negocierile pentru un nou contract. Cu toate acestea, Ronaldo încearcă să obțină o ofertă cât mai bună și rămâne în contact și cu alte cluburi.

Un impediment în realizarea transferului îl reprezintă salariul astronomic pe care Ronaldo îl are la Juventus. De asemenea, bianconerii nu vor renunța ușor la drepturile de imagine la starului portughez.

Reclamă

Sursa citată notează că Manchester United rămâne în cursa pentru Ronaldo, chiar dacă Edison Cavani și-a prelungit contractul pe Old Trafford. În ceea ce le privește pe Real Madrid și PSG, ele nu și-au anunțat încă planurile.

Carlo Ancelotti, despre revenirea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

Proaspăt instalat în funcție pe Bernabeu, Carlo Ancelotti a fost întrebat despre revenirea superstarului portughez pe Santiago Bernabeu. În 2014, cu italianul pe bancă şi Ronaldo pe teren, Real Madrid a cucerit al 10-lea trofeu de UEFA Champions League din istoria clubului.

Reclamă

„Ţin mult la Cristiano, dar nu îmi place să vorbesc despre jucători care sunt sub contract cu alte cluburi. Pot vorbi despre cât ţin la el sau despre cât de fericit sunt că se descurcă foarte bine la Juventus. Un jurnalist m-a întrebat dacă e la finalul carierei. I-am spus că da, pentru că marchează doar 35 de goluri”, a spus Ancelotti la conferinţa de prezentare.

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a înscris 36 de goluri în 44 de apariții pentru Juventus. Portughezul a cucerit alături de bianconeri Cupa și Supercupa Italiei.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY