Închide meniul

Carlo Ancelotti, prezentat oficial la Real Madrid! Ce a spus antrenorul „galacticilor” despre revenirea de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo pe Bernabeu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 iunie 2021, 21:52

Carlo Ancelotti, prezentat oficial la Real Madrid! Ce a spus antrenorul „galacticilor despre revenirea de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo pe Bernabeu

Profimedia

Carlo Ancelotti şi Cristiano Ronaldo

Carlo Ancelotti, prima reacţie despre revenirea lui Cristiano Ronaldo. Tehnicianul fost prezentat oficial la Real Madrid, iar jurnaliştii l-au pus la încercare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti, prima reacţie despre revenirea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

Carlo Ancelotti a fost întrebat despre revenirea superstarului portughez pe Santiago Bernabeu. În 2014, cu italianul pe bancă şi Ronaldo pe teren, Real Madrid a cucerit al 10-lea trofeu de UEFA Champions League din istoria clubului.

„Ţin mult la Cristiano, dar nu îmi place să vorbesc despre jucători care sunt sub contract cu alte cluburi. Pot vorbi despre cât ţin la el sau despre cât de fericit sunt că se descurcă foarte bine la Juventus. Un jurnalist m-a întrebat dacă e la finalul carierei. I-am spus că da, pentru că marchează doar 35 de goluri”, a spus Ancelotti la conferinţa de prezentare.

Carlo Ancelotti, comeback de senzaţie la Real Madrid

Antrenorul de 61 de ani a revenit la Real Marid după 6 ani. Marele antrenor a semnat pentru 3 sezoane cu „galacticii”.

Reclamă

„Aș dori să îi mulțumesc lui Everton, jucătorilor mei și fanilor pentru că mi-au dat ocazia să antrenez acest club fantastic și istoric. Am decis să plec și să accept o nouă provocare la o echipă care a fost mereu în inima mea, Real Madrid”, a precizat noul antrenor al lui Real Madrid.

Carlo Ancelotti a mai antrenat Real Madrid între 2013 şi 2015. Antrenorul italian a câştigat UEFA Champions League, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor şi o Cupă a Spaniei.

Carlo Ancelotti a câştigat duelul cu Antonio Conte. Tehnicianul lui Everton s-a bătut pentru postul de antrenor cu un alt italian. Fostul antrenor al lui Inter s-a aflat şi el pe lista celor de la Real Madrid, după ce a luat titlul în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și