Închide meniul

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după ce Portugalia a obţinut calificarea la EURO 2024. CR7 poate scrie istorie în Germania

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2023, 9:02

Reclamă
Cristiano Ronaldo, prima reacţie după ce Portugalia a obţinut calificarea la EURO 2024. CR7 poate scrie istorie în Germania

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după ce Portugalia a obţinut calificarea la EURO 2024

Cristiano Ronaldo, în timpul meciului cu Slovacia, din preliminariile EURO 2024 / Profimedia

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacţie după ce Portugalia a obţinut calificarea la EURO 2024. Starul portughez a înscris o dublă în meciul cu Slovacia, câştigat de campioana europeană din 2016 cu 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu cele două goluri marcate vineri seară la Porto, Cristiano Ronaldo a ajuns la 125 de goluri marcate la naţionala Portugaliei, performanţă reuşită în 201 meciuri.

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după ce Portugalia a obţinut calificarea la EURO 2024

În prezent legitimat la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo a reacţionat la scurt timp după fluierul final al meciului cu Slovacia, pe contul său de Instagram.

„Foarte fericit să ajut Portugalia să ajungă la un alt turneu final. Mulţumiri speciale Federaţiei Portugheze de Fotbal şi fanilor prezenţi la stadion pentru acest tribut frumos”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Înaintea meciului cu Slovacia, Federaţia Portugheză de Fotbal a pregătit un moment special. Starul lusitan a primit un trofeu din partea federaţiei care marchează 200 de selecţii la naţionala Portugaliei.

Reclamă

În cazul în care va fi sănătos şi va juca la turneul final de vara viitoare din Germania, Cristiano Ronaldo va deveni primul jucător din istorie care participă la 6 Campionate Europene diferite. El a debutat în această competiţie în 2004, în turneul organizat chiar de Portugalia.

„Sper că voi fi la EURO 2024, deoarece mai e mult timp până atunci. Sper că nu voi avea probleme sau accidentări, sper să joc.

Am plecat devreme din Portugalia, dar va fi mereu casa mea. Fanii mă susţin pe fiecare stadion din Portugalia”, a mai spus Cristiano Ronaldo, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a fost scuipat de un adversar. Starul lui Inter Miami a vorbit despre gestul lui Sanabria

În minutul 85 al duelului câștigat de către selecționata condusă de către Lionel Scaloni, Lionel Messi a avut un schimb de replici cu jucătorul din Paraguay Antonio Sanabria. După ce campionul mondial s-a întors cu spatele, adversarul acestuia l-a scuipat, iar Messi a aflat acest lucru abia la vestiare.

La finalul partidei, starul lui Inter Miami a condamnat gestul adversarului, dar nu a dorit să vorbească prea multe despre acest subiect. Lionel Messi a declarat că nu dorește să îl pună în centrul atenției pe fotbalistul legitimat la Torino, în Serie A.

„Sanabria? Mi-au zis la vestiar că cineva m-a scuipat. Adevărul este că habar n-am cine e băiatul ăsta. Aș vrea să nu vorbesc mai multe, ca să nu iasă el și să vorbească peste tot pentru a deveni cunoscut”, a spus Lionel Messi, la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și