Închide meniul

Cristiano Ronaldo, OUT de la Manchester United! „Diavolii roşii” vor să scape de „salariul şi ego-ul uriaş” al portughezului. PSG stă „la pândă”

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2022, 18:42

Reclamă
Cristiano Ronaldo, OUT de la Manchester United! „Diavolii roşii vor să scape de „salariul şi ego-ul uriaş al portughezului. PSG stă „la pândă

Cristiano Ronaldo este starul lui Manchester United

Profimedia

Revenirea lui Cristiano Ronaldo (37 ani) la Manchester United a fost una dintre marile lovituri ale verii, alături de transferul lui Lionel Messi la PSG. Totuşi, lucrurile nu au decurs conform planurilor, iar conducerea de pe Old Trafford se vede nevoită să renunţe la fostul „Balon de Aur” după doar un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester Evening News, ziarul de casă al lui Manchester United, notează că şefii clubului au de gând să renunţe la serviciile superstarului portughez, deşi acesta mai are 12 luni de contract. Motivul este unul evident: impactul lui CR7 nu a fost cel scontat.

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Manchester United la finalul sezonului

Sursa citată notează că gruparea de pe Old Trafford plănuieşte să scape de Ronaldo, care are un salariu de 17.4 milioane de euro pe sezon. Un argument principal al conducerii este faptul că un nou antrenor va veni la vară în locul Ralph Rangnick, iar şefii nu vor ca acesta să se lovească de „ego-ul uriaş” al portughezului.

În vârstă de 37 de ani, Cristiano Ronaldo este cotat la 35 de milioane de euro pe site-urile de specialitate. În 34 de apariţii pentru „diavolii roşii”, acesta a reuşit să marcheze 18 goluri şi să ofere 3 pase decisive.

Dacă Ronaldo se va despărţi de Manchester United, PSG poate fi principala destinaţie a lusitanului. Zinedine Zidane a transmis că e dispus să vină în galaxia stelelor de Parc des Princes dacă va fi adus fostul său elev. Cei doi au lucrat împreună la Real Madrid în perioada în care ”galacticii” au cucerit trei trofee UEFA Champions League consecutive.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, lovitură uriaşă după sezonul de coşmar al lui Manchester United

Cristiano Ronaldo (37 ani) va pierde o sumă uriaşă, după ce Manchester United a fost eliminată din UEFA Champions League, Cupa Angliei, Cupa Ligii, iar în Premier League are şanse infime. The Sun anunţă că superstarul lusitan avea bonusuri uriaşe pentru fiecare trofeu adus pe Old Trafford.

Manchester United a fost eliminată din optimile de finală UEFA Champions League de Atletico Madrid, scor 1-2 la general. Rezultatul a fost o mare lovitură financiară pentru CR7, care ar fi câştigat 3 milioane de euro dacă „diavolii” ajungeau în finala de la Paris, potrivit The Sun.

De asemenea, Manchester United nu mai are şanse la titlu în Premier League, unde este la 20 de puncte în spatele rivalilor de la Manchester City. Gruparea de pe Old Trafford luptă pentru un loc de UCL cu Tottenham, West Ham şi Arsenal. Dacă superstarul lusitan şi-ar fi ajutat echipa să câştige primul titlu din 2013 până în prezent, în conturile sale ar fi intrat încă 2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a adunat 20 de sezoane ca profesionist. Doar în două dintre ele n-a reușit să cucerească niciun trofeu: în primul său an la Manchester United și, de asemenea, la întâia strigare la Real Madrid, 2004/2005 și 2009/2010.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și